αρχική σελίδα
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Ποιά είναι η γνώμη σας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου

Πολύ Καλές
Καλές
Μέτριες
Κακές
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Καινοτόμο σύστημα συλλογής πληροφοριών για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και δημιουργίας αξίας στην Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα & Ηλεία.
11/02/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο, 11 Φεβρουαρίου 2016

 

 

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΞΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΑΧΑΪΑ ΚΑΙ ΗΛΕΙΑ

 

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι ένα νέο ψηφιακό καινοτόμο σύστημα τακτικής υποβολής και συλλογής ποσοτικών και ποιοτικών στοιχείων για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και δημιουργίας αξίας στην Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα & Ηλεία είναι σε πλήρη λειτουργία και προσπελάσιμο σε όλα τα μέλη μας.

 

Μέσω του ερωτηματολογίου αντλούνται ουσιώδεις μικροοικονομικές πληροφορίες, καθώς και σχόλια και προτάσεις σχετικά με τις εισροές, εκροές και αλυσίδες εφοδιασμού και προσθήκης αξίας από την βάση της παραγωγικής πυραμίδας της περιοχής,  δηλ. από τις δραστηριοποιούμενες επιχειρήσεις της Ηλείας, Αχαΐας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας,.

 

Μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν ορθά δεδομένα για τις επιχειρήσεις και την παραγωγή της περιοχής που να προσφέρονται για την συστηματική κατασκευή δεικτών ή την διεξαγωγή δυναμικών αναλύσεων προκειμένου να σχεδιάζονται και επανασχεδιάζονται στοχευμένες αναπτυξιακές παρεμβάσεις σε τοπικό (υπό-περιφερειακό) και περιφερειακό επίπεδο.

 

Τώρα, με την ενεργό συμμετοχή των επιχειρήσεων και μελών μας, θα έχουμε έναν μόνιμο μηχανισμό συλλογής, επικαιροποιήσεως και αναλύσεως χρησίμων πληροφοριών για:   

  • την κάλυψη αναγκών τεκμηριώσεως/δημιουργίας δεικτών συναφών με την επιχειρηματικότητα στην περιοχή, την κατάσταση και τις προοπτικές επιμέρους (χωρικών ή προϊοντικών) αγορών, την οικονομική ανάπτυξη,
  • την αποτύπωση και κατανόηση των προβλημάτων που εντοπίζονται σε επιμέρους στάδια της παραγωγικής διαδικασίας,
  • την ενημέρωση Επαγγελματικών Ενώσεων, των Επιμελητηρίων, των Αυτοδιοικήσεων, της πολιτείας και κοινωνίας εν γένει, καθώς και
  • τη διαμόρφωση και επαναδιαμόρφωση προτάσεων και καλά στοχευμένων αναπτυξιακών παρεμβάσεων που αποβλέπουν στη δημιουργία αξίας στην περιοχή.  

Το ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Μελέτης Χαρτογράφησης των Αλυσίδων Αξίας (ΜΧΑΑ) που εκπονεί το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) για λογαριασμό της Περιφερείας Δυτικής Ελλάδος.

 

Απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

 

Ο χαρακτήρας της μελέτης είναι αυστηρά επιστημονικός και όλες οι πληροφορίες που δίνονται θα τηρηθούν με απόλυτη εχεμύθεια.

 

Σας καλωσορίζουμε στο https://www.mxaa.gr και προσκαλούμε τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά να εγγραφεί, περιηγηθεί, εξοικειωθεί και να συμμετάσχει.

 

  

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Το επίσημο κανάλι του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο YouTube