αρχική σελίδα
Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Ποιά είναι η γνώμη σας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου

Πολύ Καλές
Καλές
Μέτριες
Κακές
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Τελική παράταση καταλυτικής ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 81η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016.
22/06/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 ELLINIKIDIMOKRATIA_F20916.JPG

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο, 22Ιουνίου 2016

 

Τελική παράταση καταλυτικής ημερομηνίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής

στο Εκθεσιακό περίπτερο του

Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

στην 81η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

 

Λόγω του εξαιρετικά μεγάλου ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων μελών του, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, παρατείνει τη δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 81η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, έως την Πέμπτη30 Ιουνίου 2016.

 

Δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στη δυναμική παρουσία των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων και προϊόντων, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, συμμετέχει στο Εκθεσιακό περίπτερο της ΚΕΕ, εξασφαλίζοντας στα μέλη του προνομιακές τιμές στην ενοικίαση εξοπλισμού ή μη, χώρου (σταντ), εντός συγκεκριμένου περιπτέρου.

 

Υπενθυμίζουμε ότι στη φετινή 81η ΔΕΘ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου, Τιμώμενη Χώρα θα είναι η Ρωσία, η οποία θα καταλάβει με τις επιχειρήσεις της εκθεσιακό χώρο 3.000 τ.μ., χώρος ο οποίος γειτονεύει με το χώρο στον οποίο θα εκθέτουν τα προϊόντα τους οι Αιτωλοακαρνανικές επιχειρήσεις, γεγονός που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων και ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών.

 

Σε μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς, κόντρα στης οικονομικές συγκυρίες της εποχής, θεωρούμε την συμμετοχή όλων των επιχειρήσεων του Νομού απαραίτητη αν όχι επιβεβλημένη.

 

Προτρέπουμε λοιπόν όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην 81η ΔΕΘ, να στείλουν συμπληρωμένη έως τις 30 Ιουνίου 2016, την επισυναπτόμενη φόρμα συμμετοχής, είτε με e-mail στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: grombol@epimetol.gr, είτε με τηλεομοιοτυπία (fax) στο νούμερο:26410 74702. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση – πληροφορία παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση κ. Ρόμπολα Γεώργιο, στα τηλέφωνα (+30) 26410 – 74531 - 6972988154.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Το επίσημο κανάλι του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο YouTube