αρχική σελίδα
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Ποιά είναι η γνώμη σας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου

Πολύ Καλές
Καλές
Μέτριες
Κακές
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Στο καλεντάρι της 29ης Reggata Φιλίας “Appuntamento in Adriatico e Ionio” η Αιτωλοακαρνανία και η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
26/05/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

                                                                                                            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο,  26 Μαΐου  2017

 

Στο καλεντάρι της 29ης Reggata Φιλίας

“Appuntamento in Adriatico e Ionio”

η Αιτωλοακαρνανία και η 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων

Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίαςεπιμένοντας στην στρατηγική ΜΑΖΙ, ΤΟΠΙΚΑ ΜΕ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, στηρίζοντας έμπρακτα για άλλη μια φορά της κοινές Αναπτυξιακές πρωτοβουλίες με το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Ι.Π. Μεσολογγίου, συμμετέχει στη συνδιοργάνωση της 2ης Αναπτυξιακής Έκθεσης Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Θέτοντας όμως ως πρωταρχικό στόχο την αναβάθμιση του Θεσμού, την αύξηση της τουριστικής κίνησης, την προβολή του τουριστικού προϊόντος και της εξωστρέφειας των Αιτωλοακαρνανικών προϊόντων, συμπεριέλαβε στο επίσημο καλεντάρι και στο ημερολόγιο πλοήγησης της εξαιρετικά δημοφιλούς Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Δράσης AppuntamentoinAdriaticoeIonio”, ως σταθμό, την Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και την 2η Αναπτυξιακή Έκθεση Μεσολογγίου.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ως μέλος της Ευρωμεσογειακής Assonauticaσυμμετέχει στην 29η Reggata Φιλίας “AppuntamentoinAdriaticoeIonio και θα φιλοξενήσει για 3 ήμερες 20 Ιστιοπλοϊκά Σκάφη μαζί με τα πληρώματά τους, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, διοργανώνοντας κοινές Αναπτυξιακές δράσεις. Για 6η φορά τα τελευταία 10 χρόνια, η πανέμορφη ακτογραμμή και τα γραφικά λιμανάκια του Νόμου Αιτωλοακαρνανίας συμπεριλαμβάνονται επίσημα στο ημερολόγιο πλοήγησης της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Δράσης που λαμβάνει χώρα σε όλη την Αδριατική και το Ιόνιο διασχίζοντας τις ακτογραμμές της Ιταλίας, Κροατίας, Βοσνίας, Μαυροβουνίου, Αλβανίας και Ελλάδος.

Είναι η πολλοστή φορά που η Reggata Φιλίας φτάνει στην Αιτωλοακαρνανία και το γεγονός αυτό είναι αποτέλεσμα της μακράς παρουσίας του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας σε διακρατικές δράσεις της Ελλάδας με τη γειτονική Ιταλία και λοιπές χώρες που βρέχονται από την Αδριατική και το Ιόνιο και που έχουν ως στρατηγικό στόχο την ανάδειξη του τομέα του Ιστιοπλοϊκού Τουρισμού και του Τουρισμού Σκαφών Αναψυχής, σε συνδυασμό με την προώθηση του γαστρονομικού πλούτου, των προϊόντων αριστείας του αγροδιατροφικού τομέα, την εν γένη εξωστρέφεια και τουριστική προβολή των παράκτιων περιοχών και της Ιστορίας του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Το επίσημο κανάλι του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο YouTube