αρχική σελίδα
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Ποιά είναι η γνώμη σας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου

Πολύ Καλές
Καλές
Μέτριες
Κακές
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για το Ν. 4583/18.12.2018 «Ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ (IDD) του ΕΚ, σχετικά με τη διανομή των Ασφαλιστικών Προϊόντων».
05/04/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

                                                                                                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο, 4 Απριλίου 2019

 

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

για το Ν. 4583/18.12.2018

«Ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ (IDD) του ΕΚ,

σχετικά με τη διανομή των Ασφαλιστικών Προϊόντων»

 

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές έλαβε χώρα χθες 3 Απριλίου 2019 ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εφαρμογή του Νόμου 4583/2018 περί Διανομής Ασφαλιστικών Προϊόντων», η οποία πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ως πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Ελλάδος (ΣΕΑΔΙΔΕ) κ. Δημήτρης Κρέτσης εκκίνησαν την ενημερωτική παρουσίαση απευθύνοντας στους παρευρισκόμενους σύντομο χαιρετισμό και δίνοντας το λόγο στον  Αντιπρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης  Επιμελητηρίων και Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος αναφέρθηκε σε γενικά θέματα οικονομίας και λειτουργίας της αγοράς και ιδίως στην ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για το Ν. 4583/18.12.2018 «Ενσωμάτωση στην Ελληνική Νομοθεσία της Οδηγίας 2016/97/ΕΕ (IDD) του ΕΚ, σχετικά με τη διανομή των Ασφαλιστικών Προϊόντων»: Αλλαγές και προσαρμογή των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και των Επιμελητηρίων.

Ειδικότερα στην IDD τοποθετήθηκε με εκτενή αναφορά του ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Γαβαλάκης δίνοντας στοχευμένη ενημέρωση για τις υποχρεώσεις των επαγγελματιών απέναντι στο νόμο.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ κ. Τάκης Μιχαλόπουλος, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει για το επάγγελμα η συσπείρωση  και δραστηριοποίηση των κατά Νομούς Σωματείων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης μεταξύ των δύο Προέδρων των Επιμελητηρίων κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή και Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ανταλλάχθηκαν τιμητικές πλακέτες και αναγνωρίστηκε η εξαιρετική σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δυο Επιμελητηρίων, καθώς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είχε ανταποκριθεί και συμμετείχε και σε άλλες εκδηλώσεις που είχε διοργανώσει το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Το επίσημο κανάλι του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο YouTube