αρχική σελίδα
Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2021
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Ποιά είναι η γνώμη σας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου

Πολύ Καλές
Καλές
Μέτριες
Κακές
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Διοργάνωση του 'Balkan Cheese Festival' με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα.Πρόταση συμμετοχής ελληνικών εταιρειών (Βελιγράδι 6-7.11.2021).
25/09/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

   

 

         Αγρίνιο, 23Σεπτεμβρίου  2021

Διοργάνωση του 'Balkan Cheese Festival' με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα.

Πρόταση συμμετοχής ελληνικών εταιρειών

(Βελιγράδι 6-7.11.2021)

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιθυμεί να ενημερώσει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι στο Φεστιβάλ Βαλκανικών Τυριών που πραγματοποιείται στο Βελιγράδι και το οποίο προγραμματίζεται για το χρονικό διάστημα από 6-7 Νοεμβρίου 2021 η Ελλάδα θα είναι η τιμώμενη χώρα και οι Ελληνικές εταιρείες, απαλλάσσονται από τα κόστη ενοικίασης του χώρου.

Το εν λόγω ''Φεστιβάλ'', το οποίο ιδρύθηκε το 2014, αποτελεί μία διεθνή εξειδικευμένη-κλαδική έκθεση για τα τυροκομικά, κυρίως, προϊόντα της περιοχής των Βαλκανίων. Στο ''Φεστιβάλ'' συμμετέχουν κάθε χρόνο, μικροί αλλά και μεγάλοι παραγωγοί από τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Βοσνία -Ερζεγοβίνη, την Κροατία και τη Σλοβενία, αλλά και από μία φιλοξενούμενη - τιμώμενη χώρα. Μερικές από τις προηγούμενες φιλοξενούμενες χώρες ήταν οι: Ολλανδία, Γαλλία, Ελβετία κ.ά.. Κάθε ''Φεστιβάλ'' προσελκύει περίπου 3.000 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών εκπροσώπων, εισαγωγέων τροφίμων (τυριών, αλλαντικών, κρασιών), αρμόδιων αλυσίδων, σεφ, ιδιοκτητών εστιατορίων κ.ά.. Από την πλευρά των παραγωγών στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα στους παραγωγούς τυριού, οίνου και αλλαντικών, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους αρμόδιους προμηθευτές των μεγάλων αλυσίδων διανομής και στο κοινό. 

Όπως έχουμε τονίσει κατά το παρελθόν,  στη Σερβία τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά είναι γνωστά στο καταναλωτικό κοινό και θα μπορούσαν, μέσω στοχευμένων εκδηλώσεων προβολής της ελληνικής κουζίνας, να αναπτύξουν μεγαλύτερη δυναμική και να μεγεθύνουν περαιτέρω το μερίδιο τους στην αγορά.

Συνεπώς, κρίνεται σκόπιμη η συμμετοχή ελληνικών εταιρειών, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον εν λόγω τομέα, καθώς λόγω της επιλογής της Ελλάδας ως τιμώμενη χώρα η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί σημαντική ευκαιρία για την ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων και τη διενέργεια επαφών B2B αλλά και B2C.   Οι παρουσιάσεις, τα εργαστήρια, οι διαλέξεις και οι επιδείξεις είναι επίσης ευπρόσδεκτες.

 

Ο επίσημος ιστότοπος είναι www.balkancheesefestival.com ,

η σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook είναι: www.facebook.com/IzlozbaSira,

στο Instagram: https://www.instagram.com/balkancheesefestival/

και στο LinkedIn: https://ca.linkedin.com/company/balkan-cheese-festival ). 

 

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία και διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον διοργανωτή, τα στοιχεία του οποίου είναι:  κ. Srba Jovanovic, email: info@balkancheesefestival.com , κιν.: +381 655 777722.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Διοργάνωση του Balkan Cheese Festival με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα

 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Καρτέλα Μέλους
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Το επίσημο κανάλι του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο YouTube