αρχική σελίδα
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password

Ποιά είναι η γνώμη σας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Επιμελητηρίου

Πολύ Καλές
Καλές
Μέτριες
Κακές
 
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 & ώρα 7μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσά του με τα παρακάτω θέματα: Υποστήριξη της ανάπτυξης των ΜΜΕ μέσω των χρηματοοικονομικών εργαλείων του ΕΣΠΑ μέσω της ΕΤΕΑΝ Α.Ε. - Οδηγίες εφαρμογής και διευκρινήσεις σχετικά με τις διαδικασίες υλοποίησης των ενταγμένων και δυνητικά εντασσόμενων στα ΠΕΠ 2007–2013.
03/12/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

         Αγρίνιο  3 Δεκεμβρίου  2013

 

Υποστήριξη της ανάπτυξης των ΜΜΕ μέσω των χρηματοοικονομικών εργαλείων του ΕΣΠΑ μέσω της ΕΤΕΑΝ Α.Ε.

Οδηγίες εφαρμογής και διευκρινήσεις σχετικά με τις διαδικασίες υλοποίησης των ενταγμένων και δυνητικά εντασσόμενων στα ΠΕΠ 2007 - 2013

 

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7μ.μ. στη συνεδριακή αίθουσά του, επί της οδού Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1 στο Αγρίνιο, το  Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με  τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τον Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε..

Θα παρουσιαστεί αρχικά, η υποστήριξη της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου -Υπηρεσιών» και τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του  ΕΣΠΑ μέσω της  ΕΤΕΑΝ Α.Ε., από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΕΑΝ ΑΕ  κ. Γεώργιο Γεροντούκο.

 Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα δοθούν σημαντικές οδηγίες και διευκρινήσεις σχετικά με τις διαδικασίες υλοποίησης των ενταγμένων,  αλλά και  της ένταξης και ενίσχυσης των δυνητικά εντασσόμενων,  στο πρόγραμμα «Ενίσχυση ΜΜΕ Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών» (ΠΕΠ 2007-2013) από το Γενικό Διευθυντή του ΕΦΕΠΑΕ, κ. Αλέξανδρο Μακρή και τη Διευθύντρια της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κα. Μάγδα Πετροπούλου.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση που θα δώσει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για την χρηματοδότηση του επιχειρηματικού και επαγγελματικού κόσμου της περιοχής, αλλά και οδηγίες υλοποίησης των επενδυτικών σχεδίων, ιδιαίτερα των δυνητικά εντασσόμενων στο πρόγραμμα ΠΕΠ 2007-2013.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Επισυνάπτονται παρακάτω το Δελτίο Τύπου & η Πρόσκληση της εκδήλωσης.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Επιχειρηματικός Οδηγός
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Αγγελίες
Βιογραφικά Σημειώματα
Το επίσημο κανάλι του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στο YouTube