Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας – Παναιτωλικός – Αχελώος TV: Κάλεσμα στήριξης των Δομών Υγείας του Νομού με συμμετοχή στον Τηλεμαραθώνιο της 31ης Μαϊου 2020.

EPIMETOL_F14312.jpg                             PANAITOLIKOS_F14377.jpg

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο, 28 Μαΐου 2020

 

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας – Παναιτωλικός – Αχελώος TV

 

Προτεραιότητα για όλους μας, όπως και για ένα οργανωμένο κράτος, πρέπει πάντα να αποτελεί η προστασία της υγείας των πολιτών και η στήριξη του δημοσίου Συστήματος Υγείας.

 

Η νέα πραγματικότητα που προέκυψε λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού έφερε στην επικαιρότητα αυτή την συνθήκη και μαζί με την υποχρέωση του επίσημου κράτους ήρθε και η αφύπνιση της ατομικής ευθύνης του καθενός μας.

 

Ο επιχειρηματικός κόσμος της Αιτωλοακαρνανίας και το Επιμελητήριο, που αποτελεί τον σύνδεσμό του με την Πολιτεία, μπορεί και πρέπει να στηρίξει πρωτοβουλίες όπως αυτή του ιδιαίτερα αναγνωρίσιμου οργανισμού της Αιτωλοακαρνανίας, του Παναιτωλικού.

 

Όπως ο Παναιτωλικός έτσι και το Επιμελητήριο, εδώ και πολλά χρόνια, είναι ενεργό μέσα στην κοινωνία και τα μέλη του πρέπει να συστρατεύονται και να στηρίζουν δράσεις και πρωτοβουλίες σαν αυτή της Κυριακής 31 Μαΐου 2020, όπου ο Παναιτωλικός, σε συνεργασία με τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ TV που εδρεύει στο Αγρίνιο και μετά από την έγκριση σχετικού αιτήματος από τo ΔΣ των Νοσοκομείων , πραγματοποιούν Τηλεμαραθώνιο ευαισθητοποίησης και συμμετοχής στην προσπάθεια να στηριχτούν οι δομές Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας.

 

Καλούμε λοιπόν τις επιχειρήσεις μέλη μας που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας να συμμετάσχουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια στήριξης των Νοσοκομείων Αγρίνιου – Μεσολογγίου και των υπόλοιπων δομών Υγείας του Νομού:

 • Με κατάθεση χρημάτων στον ειδικό στον τραπεζικό λογαριασμό:

  ΙΒΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

  GR3501103030000030300851463

 • Με εθελοντική αιμοδοσία

 • Με συγκέντρωση απαραίτητου υγειονομικού υλικού.

   

  Οι προσφορές που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στο σύνολό τους για την προμήθεια εξοπλισμού των δομών υγείας της Αιτωλοακαρνανίας, βελτιώνοντας τις παροχές που βρίσκονται στη διάθεση των συμπολιτών μας.

   

  Ο επιχειρηματικός και επαγγελματικός κόσμος δεν πρέπει και δεν θα μείνει αμέτοχος στις ειδικές συνθήκες των καιρών. Μαζί με άλλους Φορείς, Δήμους καθώς και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και ο κόσμος της δουλειάς θα στηρίξει την Υγεία στην περιοχή για να μην βρεθούμε ποτέ ξανά απροετοίμαστοι.

   

  Όπως διαφαίνεται, οι επιπτώσεις στην οικονομία λόγω του κορωνοϊού θα είναι πολύ πιο σοβαρές από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά και χρειάζονται γενναίες πολιτικές αποφάσεις για να μην καταρρεύσει η επιχειρηματικότητα και η εργασία.

   

  Όμως τώρα είναι η ώρα να δείξουμε έμπρακτη αλληλεγγύη για να μπορούμε να την επικαλούμαστε όταν είναι η μεγάλη ανάγκη.

   

  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Εγκύκλιος Γενικού Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή με διευκρινίσεις για τους όρους και τους κανόνες λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter