Από:                                Επιμελητήριο Αιτωλοκαρνανίας <press@epimetol.gr>

Αποστολή:                      Τρίτη, 29 Μαρτίου 2022 8:42 πμ

Προς:                              lampros

Θέμα:                              Θέμα Email

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

 

‍Εβδομαδιαίο Newsletter

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

 

 

«Πόλος έλξης σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών της Ευρώπης το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και τα προϊόντα Αριστείας των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων»

 

Εξαιρετική και δυναμική η παρουσία του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας για 5η συνεχόμενη χρόνια στην μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, τα Επιμελητήρια Αχαΐας και Ηλείας.

Στρογγυλεμένο ορθογώνιο: περισσότερα...


 

Υπερψηφίστηκε ο νέος νόμος για το ΕΣΠΑ 2021-2027 – Οι βασικές επιδιώξεις, οι διαφοροποιήσεις και βελτιώσεις σε σχέση με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

  

Υπερψηφίστηκε ο νέος νόμος για το Εταιρικό Σύμφωνο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΣΠΑ) 2021-2027 – Οι βασικές επιδιώξεις, οι  διαφοροποιήσεις και βελτιώσεις σε σχέση με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο.

Στρογγυλεμένο ορθογώνιο: περισσότερα...

 


 

70 έργα ύψους 2,4 δισ. ευρώ στο Ταμείο Ανάκαμψης με αποφάσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη.

 

Την ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας 70 νέων έργων, συνολικού προϋπολογισμού 2,4 δισ. ευρώ, υπέγραψε ο αρμόδιος για την υλοποίηση του «Ελλάδα 2.0» Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης.



Στρογγυλεμένο ορθογώνιο: περισσότερα...

 


 

Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίου και σχολής χορο.

 

Στρογγυλεμένο ορθογώνιο: περισσότερα...

 


 

World Tourism Expo – Η διεθνής τουριστική συνάντηση της Αθήνας.

 

 

Στο πλαίσιο της στρατηγικής προβολής του Ελληνικού Τουρισμού, η MACT MEDIA GROUP προχωρά σε συνδυασμένες ενέργειες, με τη διοργάνωση κεντρικών ή τοπικών  τουριστικών εκθέσεων και festivals και την έκδοση έντυπων και ψηφιακών οδηγών και εφημερίδων.

Κεντρική θέση στην στρατηγική μας κατέχει η World Tourism Expo που θα διεξαχθεί στις 13 με 15 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.



Στρογγυλεμένο ορθογώνιο: περισσότερα...

 


 

Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα :

« Παρουσίαση Νέας Πλατφόρμας ψηφιακών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των επιχειρήσεων »



Στρογγυλεμένο ορθογώνιο: περισσότερα...

 


 

 

 

«Άνοιξε» για όσους διέκοψαν την επιχειρηματική δραστηριότητά τους πριν το 2022 το ενισχυμένο πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας, με έμφαση στις γυναίκες και στην ψηφιακή οικονομία με επιδότηση έως 36.000 €

 

πηγή : taxheaven



Στρογγυλεμένο ορθογώνιο: περισσότερα...

 


 

Η Enterprise Greece, στο πλαίσιο του καθολικού ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών και εργαλείων της, συνεχίζει την υποστήριξη των Ελλήνων εξαγωγέων να προσεγγίσουν διεθνείς αγορές και να προωθήσουν ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, με τo webinar «Doing Business in France – COVID 19 Challenges and Opportunities» σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών.

 

πηγή: https://doingbusinessinfrance.liveon.tech/panel/register

 



Στρογγυλεμένο ορθογώνιο: περισσότερα...

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Παπαστράτου 53 & Σμύρνης, Αγρίνιο 30131
Τηλ: 26410 74500
Email: 
contact@epimetol.gr

facebookinstagrampinterest

 

Copyright © 2022 Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, All rights reserved.

Λαμβάνετε αυτό το email ως μέλος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ή γιατί έχετε εκδηλώσει το ενδιαφέρον σας για να λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Στρογγυλεμένο ορθογώνιο: Unsubscribe