Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Ανακοίνωση για τα Προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

        

Αγρίνιο, 23 Σεπτεμβρίου 2015

 

 

Ανακοίνωση για τα Προγράμματα του νέου ΕΣΠΑ

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη του, ότι πλησιάζει η περίοδος των προδημοσιεύσεων και προκηρύξεων των δράσεων του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020. Ήδη υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρονται σε επικείμενες προκηρύξεις.

Επειδή μετά τις εκλογές αναμένεται η κατάσταση να οδηγηθεί σε μια σχετική ομαλοποίηση, προτείνουμε σε όσους ενδιαφέρονται να συγχρηματοδοτήσουν την επένδυσή τους από πρόγραμμα ΕΣΠΑ να παρακολουθούν την ιστοσελίδα μας και τα ενημερωτικά δελτία μας, ώστε να αποκτούν γνώση σχετικά με τις επικείμενες ή αναμενόμενες προκηρύξεις.

Θα θέλαμε επίσης να τονίσουμε ότι δεδομένου ότι οι ανακοινώσεις και διακηρύξεις δεν συνιστούν επίσημες προκηρύξεις, προτείνουμε στα μέλη μας να βασιστούν στην διαδικασία ενημέρωσης από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και να είναι βέβαια ότι, αφενός θα βρουν τις σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας και αφετέρου θα λάβουν ενημερωτικό δελτίο, εφόσον μας έχουν ενημερώσει για το email τους.

Στο επόμενο διάστημα το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα διοργανώνει εγκαίρως ενημερωτικές εκδηλώσεις, αμέσως μετά τη δημοσίευση των επίσημων προκηρύξεων, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν την ικανή και αναγκαία γνώση για τις απαιτήσεις της κάθε προκήρυξης και τη δική τους προοπτική συμμετοχής.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Ενημερωτικό δελτίο Γραφείου ΟΕΥ Τιράνων, Αυγούστου 2015.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter