Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Αιτωλική Φιλοξενία - Το σπίτι του τουρίστα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

«Αιτωλική Φιλοξενία - Το σπίτι του τουρίστα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου»
στον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας» του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα».

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΙΜ.ΑΙΤΩΛ,) ως εγκεκριμένος δικαιούχος, υλοποιεί την Πράξη με τίτλο «Αιτωλική Φιλοξενία – Το σπίτι του τουρίστα Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» στον Άξονα Προτεραιότητας «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας», με Κωδικό ΟΠΣ 5041944, του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα».

 

ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ

Στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Α/Α ΟΠΣ: 2713, για την υποβολή προτάσεων στο Ε.Π «Δυτική Ελλάδα», στον Άξονα Προτεραιότητας 01 «1 – «Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων, μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα, με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και έχει τίτλο «Ανάπτυξη ηλεκτρονικών υποδομών και υπηρεσιών στα πλαίσια στρατηγικών ΟΧΕ», το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ως Δικαιούχος του Έργου υλοποιεί πρόταση με τίτλο Πράξης «Αιτωλική Φιλοξενία – Το Σπίτι του Τουρίστα».

Βασική στόχευση της πράξης είναι η υλοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών ολοκλήρωσης θεματικών τουριστικών διαδρομών της περιοχής του Μεσολογγίου. Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια του έργου θα αναπτυχθούν ψηφιακές υπηρεσίες διαμόρφωσης θεματικών τουριστικών διαδρομών στην περιοχή του Μεσολογγίου, οι οποίες θα διασυνδέουν τον επισκέπτη με το φυσικό περιβάλλον, τα τοπικά προϊόντα αγροδιατροφής, την επιχειρηματικότητα των τοπικών προϊόντων και την άυλη ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά της περιοχής.

Στόχος είναι η ανάδειξη της περιοχής και η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης βιωματικής εμπειρίας των επισκεπτών. Για το σκοπό αυτό θα διαμορφωθούν κατάλληλες ψηφιακές υπηρεσίες, που θα δίνουν τη δυνατότητα στις ομάδες στόχους (επισκέπτες, φορείς, επιχειρήσεις, τουριστικοί πράκτορες) να δημιουργούν και να διαχειρίζονται ψηφιακό περιεχόμενο και να αποκτούν πρόσβαση σε αυτό από διάφορα τεχνολογικά μέσα όπως Η/Υ, φορητές συσκευές (tablets, PDAs, κλπ.) και έξυπνα κινητά τηλέφωνα. Ο συνολικός προϋπολογισμός της προτεινόμενης Πράξης είναι 271.640,00 €.

DOWNLOADS

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter