Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Ανακοίνωση 4ης Ημερίδας/Workshop “Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο” την Τετάρτη, 15 Μαρτίου τ.ε. στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο ανακοινώνει με χαρά τη διοργάνωση της 4ης Ημερίδας/Workshop “Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο” την Τετάρτη, 15 Μαρτίου τ.ε. στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Η εν λόγω εκδήλωση είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα, καθώς προσφέρει ενημέρωση από τους καθ’ ύλην αρμόδιους επί των αραβικών αγορών. Οι εκπρόσωποι μικρομεσαίων επιχειρήσεων θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πρωτογενείς πληροφορίες από τους Έλληνες Συμβούλους ΟΕΥ που βρίσκονται διαπιστευμένοι στον αραβικό κόσμο, ή/και τους ομολόγους τους στις αραβικές Πρεσβείες στην Ελλάδα. Οι εκπροσωπούμενες χώρες είναι η Μαυριτανία*, το Μαρόκο, η Αλγερία, η Τυνησία, η Λιβύη*, η Αίγυπτος, το Σουδάν, η Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, το Κατάρ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν*, η Παλαιστίνη, η Συρία, η Ιορδανία και το Ιράκ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, ομιλίες από ειδήμονες επί των πολιτιστικών στοιχείων και της κουλτούρας που συνοδεύει το επιχειρείν στον αραβικό κόσμο, καθώς και Έλληνες επιχειρηματίες που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τις αραβικές χώρες.

Μετά το πέρας των συνεδριών, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις με τους ομιλητές, αλλά και τους επισκέπτες Άραβες επιχειρηματίες.

Πρόκειται για μία ημερίδα απαραίτητη για όσους ενδιαφέρονται να διεισδύσουν στις αραβικές αγορές ή να επεκτείνουν την εκεί παρουσία τους.

Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν.

Για τη φόρμα δήλωσης συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

Σας περιμένουμε όλες και όλους κοντά μας!

Προηγούμενο Περιοδική έκδοση του Γραφείου ΟΕΥ Μόσχας με ειδήσεις οικονομικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος από ΜΜΕ της Ρωσικής Ομοσπονδίας (Ιανουάριος 2023).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter