Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Ανοιχτό κάλεσμα για τη συμμετοχή street artists στο 7ο Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 7 !

 Ανοιχτό κάλεσμα για την συμμετοχή streetartists στο7ο Διεθνές Street ArtF estival Πάτρας |ArtWalk7

 

Μετά την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του 6ου Διεθνoύς Street Art Festival Πάτρας | ArtWalk, η ArtinProgress ανακοινώνει και φέτος την διεξαγωγή ανοιχτού καλέσματος (opencall) για street artists που επιθυμούν να συμμετέχουν στο 7ο Διεθνές StreetArtFestival Πάτρας | ArtWalk 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μέσα Απριλίου, τον Μάιο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2022 στην Πάτρα.

 

«Άλλαξε την πόλη!», με αυτό το σύνθημα προσκαλούμε street artists που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, ανεξαρτήτου εθνικότητας και διαθέτουν προηγούμενη εμπειρία, να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτίρια της Πάτρας.

 

Στόχος του 7ου Διεθνούς StreetArtFestival Πάτρας |ArtWalk 7 είναι η σύγχρονη εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας χαρακτήρα και χρώμα στην πόλη.

 

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από 1 έως 5 θεματικές ενότητες και να στείλουν από 1 έως 2 προσχέδια για κάθε διαφορετική θεματική ενότητα που έχουν επιλέξει.

Οι θεματικές ενότητες αφορούν σημαντικές επετείους ιστορικών γεγονότων, γεγονότων της ποπ κουλτούρας, επετείους γεννήσεων και θανάτων προσωπικοτήτων που στιγμάτισαν τη διεθνή ιστορία, καθώς και ελεύθερο θέμα.

Οι θεματικές ενότητες βρίσκονται αναλυτικά στη φόρμα του ανοιχτού καλέσματος.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και προσχέδια των έργων τους ηλεκτρονικά, από την Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 έως και την Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 (23:59 EET/ UTC+2), μέσω του site και των socialmedia της ArtinProgress ή απευθείας εδώ.

 Τα αποτελέσματα του OpenCall θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2022.

Την αίτηση για το opencall των καλλιτεχνών μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://forms.gle/r3tGNg9q7bJdi2G86

 Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε: στηνιστοσελίδα μας www.artinprogress.eu, στο Facebook (Art In Progress) (ArtWalk)ή το instagram (artinprogress.patras) (artwalk_festival).

 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το παρακάτω επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου.

Πηγή: Art in Progress

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Διεθνής Έκθεση “IFCO FASHION ISTANBUL” με Γυναικεία & Ανδρική Ενδυση, Βρεφική & Παιδική Ένδυση, Denim & Active Wear – Εσώρουχα & Κάλτσες, Βραδυνά Φορέματα, Φορέματα για Γάμο, Δέρμα – Γούνα & Παπούτσια (09 έως 11 Φεβρουαρίου 2022 στην Κωνσταντινούπολη).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter