Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Αγρίνιο, 1 Ιουλίου 2009

Διαχειριστική Επάρκεια για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Μια ακόμη σημαντική επιτυχία για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αποτέλεσε η απόκτηση Διαχειριστικής Επάρκειας για τις κατηγορίες έργων χωρίς τεχνικό αντικείμενο.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας κρίθηκε ότι ικανοποιεί στο έπακρο ως δικαιούχος τις απαιτήσεις για την απόκτηση της Διαχειριστικής Επάρκειας μετά από συντονισμένες προσπάθειες του προέδρου του Παναγιώτη Τσιχριτζή και των στελεχών του που ανέλαβαν την συγκρότηση και την υποβολή του φακέλου για την απόκτηση αυτής  της  πολύ σημαντικής πιστοποίησης.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αποκτά έτσι τη δυνατότητα να διαχειριστεί έργα του ΕΣΠΑ όντας ένας από τους ελάχιστους φορείς στην Αιτωλοακαρνανία με ανάλογη δυνατότητα και ικανότητα αλλά και ένας από τους πολύ λίγους σε επίπεδο Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Θυμίζουμε ότι συνολικά σε όλη τη χώρα εκτιμάται ότι σε βάθος χρόνου εξακόσιοι φορείς  θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν προγράμματα του ΕΣΠΑ, από τις αρκετές χιλιάδες που διαχειρίστηκαν έργα του Γ΄ΚΠΣ.

Επιβεβαιώνεται έτσι, για άλλη μια φορά, ο καθοριστικός ρόλος του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας σε επίπεδο νομού, δίνοντας στα μέλη του τη δυνατότητα για ευκαιρίες και προοπτικές που θα φανούν πολύ σημαντικές στην οικονομική συγκυρία που έχει διαμορφωθεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Με την απόκτηση διαχειριστικής επάρκειας για έργα που σχετίζονται με το ΕΣΠΑ το Επιμελητήριο του νομού μας, αποκτά τη δυνατότητα για ανάπτυξη ακόμη πιο πρωτοπόρων δράσεων και θωρακίζει τον θεσμικό ρόλο και τις αρμοδιότητές του.

                                                                               ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο ΤΕΥΧΟΣ 12 – ΙΟΥΝΙΟΣ 2009

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter