Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Διεθνής Έκθεση TEXHIBITION ISTANBUL 2022 (21-23 Σεπτεμβρίου 2022).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ

TEXHIBITION ISTANBUL 2022

Κατά τις ημερομηνίες  21-23 Σεπτεμβρίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής ΈκθεσηTEXHIBITION ISTANBUL 2022 από την Ένωση Εξαγωγέων (İTKİB SA) Istanbul στην Istanbul – Turkey  με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα διευθυντικά στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους κλωστοϋφαντουργίας, αξεσουάρ κλωστοϋφαντουργίας, υφασμάτων και νημάτων.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το İTKİB, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (21-23 Σεπτεμβρίου 2022)  και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (21-23 Σεπτεμβρίου 2022) το İTKİB θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (21-23 Σεπτεμβρίου 2022).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  Texhibition İstanbul (texhibitionist.com)

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr  

ΠΗΓΗ: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Προηγούμενο Πρόσκληση στην Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου – Thematic Tourism Expo & Food Festival.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter