Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Διοργάνωση Εθνικής Συμμετοχής στην «1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών στην Κίνα»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ    

    
Αγρίνιο,  19  Απριλίου  2018

Διοργάνωση Εθνικής Συμμετοχής στην «1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών στην Κίνα»

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι ο οργανισμός  Enterprise Greece, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Ελληνικών επιχειρήσεων και της αύξησης των Ελληνικών εξαγωγών, ανέλαβε τη διοργάνωση της  εθνικής συμμετοχής στην «1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών στην Κίνα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Σαγκάη, από 5 έως 10 Νοεμβρίου 2018.
Στόχος της «1st CHINA INTERNATIONAL IMPORT EXPO»  είναι η δημιουργία νέων καναλιών συνεργασίας με χώρες και περιοχές ανά τον κόσμο, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για την Κίνα πιο ανοιχτή στην απελευθέρωση του εμπορίου. 
Η Διεθνής Έκθεση αποτελεί την υλοποίηση της επίσημης ανακοίνωσης του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, τον Μάιο του 2017 στο Belt and Road Φόρουμ για τη Διεθνή Συνεργασία. Φιλοξενείται από το Υπουργείο Εμπορίου και τις τοπικές Αρχές της Σαγκάης, υποστηρίζεται από παγκόσμιους Οργανισμούς, όπως ο παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου και διοργανώνεται από το China International Import Export Bureau και το National Exhibition and Convention Centre of Shanghai. Ο εκθεσιακός χώρος, National Exhibition and Convention Centre of Shanghai, θα έχει τρείς θεματικές ενότητες παρουσίασης:

  • Εθνικές συμμετοχές,
  • Προϊόντα
  • Υπηρεσίες.

Η  πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για συμμετοχή στις θεματικές ενότητες των προϊόντων και των υπηρεσιών, είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Enterprise Greece:https://www.enterprisegreece.gov.gr/eksagoges/programma-drashs/ekthesiako-programma/1st-china-international-import-%CE%B5xposition

Οι σχετικές αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν, έως τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες τα μέλη του Επιμελητηρίου μας, μπορούν να επικοινωνούν με την κα Φωτεινή Νάκου, για τους κλάδους Τροφίμων – Ποτών και Υπηρεσιών (τουρισμός/πολιτιστική βιομηχανία/IT), τηλ: 210 33 55 727, Ε. f.nakou@enterprisegreece.gov.gr
και με την κα Ζωή Λέγγα για τους υπόλοιπους κλάδους (δομικά, καταναλωτικά και βιομηχανικά προϊόντα) τηλ: 210 3355798, Ε.  z.legga@enterprisegreece.gov.gr.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο Κατάθεση Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Περίοδος από 01/03/2018 έως 31/03/2018.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter