Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής στα πλαίσια της «8ης Συνάντησης Διεθνούς Ανταλλαγής Πολιτιστικού Τουρισμού» στην Ματέρα της Ιταλίας στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

        

Αγρίνιο, 25 Ιουλίου 2019

 

Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής στα πλαίσια της

«8ης Συνάντησης Διεθνούς Ανταλλαγής Πολιτιστικού Τουρισμού –

8th Edition of the International Cultural Tourism Exchange – B2B »

στηνΜατέρατηςΙταλίας

στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019.

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο ότι στο πλαίσιο της πολιτικής του για την προβολή και προώθηση των επιχειρήσεων μελών του στις αγορές του εξωτερικού, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην «8η Συνάντηση Διεθνούς Ανταλλαγής Πολιτιστικού Τουρισμού – 8th Edition of the International Cultural Tourism Exchange – B2B» που υλοποιεί το Διεθνές Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιμελητηρίων MirabiliaUNESCOsites, στην Ματέρα της Ιταλίας στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019.

 

Στόχος της δράσης είναι η προώθηση της ολοκληρωμένης τουριστικής προσφοράς τοποθεσιών UNESCO και η αύξηση της προβολής και της διαθεσιμότητας τουριστικών αξιοθέατων που είναι είτε τοποθεσίες-μνημεία-αξιοθέατα παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, είτε τοποθεσίες-μνημεία-αξιοθέατα που έχουν υποβάλει φάκελο υποψηφιότητας για να συμπεριληφθούν στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, είτε αξιοθέατα για τα όποια έχουν υποβληθεί φάκελοι υποψηφιότητας στα πλαίσια της σύμβασης της UNESCO για την άυλη πολιτιστική κληρονομία.

Στα πλαίσια προγραμματισμού και εκτίμησης της δυνατότητας συμμετοχής των μελών μας, διοργανώνεται συνάντηση εργασίας την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 και ώρα 19.00 στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, επί της οδού Παπαστράτου 53 & Σμύρνης, Αγρίνιο και καλούνται οι επιχειρήσεις μέλη μας που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο να συμμετάσχουν.

 

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία, το αρμόδιο στέλεχος κ. Ρόμπολας Γεώργιος είναι στη διάθεση σας (Τηλ.: +30 26410 74531, email: grombol@epimetol.gr).

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Πρόγραμμα λειτουργίας των Παραρτημάτων του Επιμελητηρίου έως την 30η Σεπτεμβρίου

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter