Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΦΕΦΡΟΥΑΡΙΟΣ 2024

Η  παρούσα Διοίκηση του Ελληνο – Ινδικού Επιμελητηρίου έχει καταρτίσει  και υλοποιεί  χρονοδιάγραμμα δράσης με σκοπό την  επιτάχυνση των ενεργειών για τη  βελτίωση των σχέσεων των δύο χωρών σε ένα πλήθος τομέων.

Στο πλαίσιο αυτό ,το Φεβρουάριο 2024 θα διοργανωθούν οι ακόλουθες δράσεις:

Το διάστημα  20-22 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με την  Συνομοσπονδία βιομηχάνων Ινδίας (CII), ο οποίος έχει αδελφοποιηθεί με το Ελληνο – Ινδικό Επιμελητήριο, θα διοργανώσει ειδική εκδήλωση στο Δελχί, (2nd CII India Europe Business and Sustainability Conclave)  στην οποία θα συμμετάσχουν επιχειρηματικές αποστολές από την Ελλάδα και άλλες οκτώ  Ευρωπαϊκές χώρες.

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο μας σε συνεργασία με το CII  έχουν αναλάβει την οργάνωση   B2B συναντήσεων με Ινδούς επιχειρηματίες σε διάφορες θεματικές ενότητες :

( Ινδία και Ευρώπη: Συνέταιροι στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα , Συνεργασία στη Ναυτιλιακή και Γαλάζια Οικονομία , Υγειονομική Περίθαλψη για όλους , Άμυνα: Δημιουργία εταιρικής σχέσης για αναδυόμενες ευκαιρίες , Πράσινη Ενέργεια , Κυκλική Οικονομία , Δεξιότητες Ανθρώπινου Δυναμικού , Πράσινη Χρηματοδότηση , Καινοτομίες στην κινητικότητα: Το μέλλον των μεταφορών , Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Δημιουργία , Ενεργοποίηση της βιομηχανίας 5.0 ).

Ταυτόχρονα με τα ανωτέρω , σε συνεργασία με το CII την περίοδο 23-24 Φεβρουαρίου, οργανώνουμε  επιπλέον και μια ειδική εκδήλωση στη Βομβάη ,με σκοπό οι  ενδιαφερόμενοι Έλληνες επιχειρηματίες να  έχουν τη δυνατότητα B2B συναντήσεων, σε διάφορες θεματικές ενότητες,  με Ινδούς επιχειρηματίες μέλη του CII της Βομβάης .

Στίς 25-27 Φεβρουαρίου,  θα διοργανωθεί ειδική  εκδήλωση στο Bangalore, με κεντρικό θέμα «Ελληνικός Πολιτισμός και κινηματογράφος». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί  με σκοπό την προώθηση της Ελλάδας σε σημαντικούς τομείς :

  • Ελληνικά προϊόντα (μέλι,λάδι,φρούτα,ποτά, κτλ., )
  • Κινηματογράφος
  • Τουρισμός
  • Real estate – Golden visa
  • Εκπαίδευση
  • Πράσινη ενέργεια
  • ΙΤ

Επισυναπτόμενο αρχείο.

Προηγούμενο Αναπροσαρμογή των εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών βάσει πληθωρισμού

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter