EPIMELITIRIO 1502X1121 1
Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ
ASCEN.TEC SLIDER1200X430 GR 1 1200x617 1

Δυναμική και υποσχόμενη η 2η διεθνής έκθεση Ascen.tec / Τεχνολογίες Ανελκυστήρων!

Με ηχηρά ονόματα του κλάδου, με ένα δυναμικό συνεδριακό πρόγραμμα, με ιδιαίτερα ικανοποιημένους επισκέπτες και με εκθέτες που ανανέωσαν ήδη τη συμμετοχή τους για το 2024, ολοκλήρωσε τις εργασίες της η Ascen.tec 2022.

Ραντεβού σε δύο χρόνια έδωσαν εκθέτες και επισκέπτες μετά το τέλος της ιδιαίτερα επιτυχημένης 2ης διεθνούς έκθεσης Ascen.tec / Τεχνολογίες Ανελκυστήρων η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.
Η Τεχνοεκδοτική T-Press τηρώντας, όπως πάντα, τη δέσμευσή της για διαρκή στήριξη των υγιών δυνάμεων του κλάδου των ανελκυστήρων και σε πείσμα των δύσκολων καιρών, αλλά και διαψεύδοντας στην πράξη όσους αμφισβήτησαν τη συνέπεια και τη συνέχεια του εγχειρήματός της, κατάφερε να διοργανώσει για δεύτερη φορά μία έκθεση αντάξια της μεγάλης δυναμικής του κλάδου. Δεν είναι τυχαίο ότι ήδη φετινοί εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2024, ενώ αρκετές επιχειρήσεις εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή τους.

Η 2η Ascen.tec έδωσε την ευκαιρία σε κορυφαίους κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπροσώπους ανελκυστήρων να παρουσιάσουν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο κλάδος, αλλά και σε επιχειρηματίες, φορείς, επιστήμονες, τεχνικούς και φυσικά την πολιτεία να αναλύσουν τις απόψεις τους, να αναδείξουν τα προβλήματα του χώρου, αλλά και να προτείνουν λύσεις για ένα ιδιαίτερα κρίσιμο και ευαίσθητο κλάδο που άπτεται της σωματικής ακεραιότητας και ασφάλειας των ανθρώπων.
Η έκθεση ολοκληρώθηκε με όλους τους συμμετέχοντες να εκτιμούν πως η αγορά των ανελκυστήρων απέκτησε τον θεσμό της!

Τα εγκαίνια
Τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της πρώτης ημέρας και απηύθυναν χαιρετισμούς:

  • Ο κ. Πάνος Σκουρολιάκος, βουλευτής  Α΄ Ανατολικής Αττικής.
  • Ο κ. Γιώργος Καββαθάς, πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος).
  • Η κ. Άννα Μελανίτου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ (Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων) 
  • Ο κ. Κωνσταντίνος Δαμίγος, Ά αντιπρόεδρος ΒΕΑ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας)
  • Ο κ. Αναστάσιος Καπνοπώλης, πρόεδρος ΒΕΘ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης).
  • Ο κ. Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, Πρόεδρος ΒΕΠ (Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά).
  • Ο κ. Γεώργιος Βλασόπουλος, πρόεδρος ΠΟΒΕΣΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Εγκαταστατών Συντηρητών Ανελκυστήρων).
  • Ο κ. Σεραφείμ Μαουσίδης, γενικός γραμματέας ΠΟΣΕΗ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνδέσμων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων).
  • Μάνος Κρανίδης, γραμματέας διοικητικού συμβουλίου ΠΟΜΙΔΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων) και πρόεδρος της ένωσης ιδιοκτητών ακινήτων βορείων προαστίων.

Την εκδήλωση άνοιξε η κ. Ζέτα Φούντα Μουρτά, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της διοργανώτριας εταιρείας Τεχνοεκδοτική / T-Press και τον συντονισμό ανέλαβε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Ecotec κ. Μιχάλης Σταθακόπουλος.

Ascen.tec Forum
Σε κορυφαίο συνεδριακό γεγονός της αγοράς των ανελκυστήρων αναδείχθηκε το παράλληλο τριήμερο Ascen.tec Forum. Με ακόμη περισσότερα θέματα αιχμής, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις όσον αφορά το θεσμικό και νομικό πλαίσιο του κλάδου, το μέλλον της επαγγελματικής τεχνικής κατάρτισης, τα πρότυπα και την πιστοποίηση, την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία, αλλά και την ασφάλεια και τις μεθόδους απεγκλωβισμού.

Ραντεβού το 2024!
Η κ. Βούλα Μουρτά και οι συνεργάτες της Τεχνοεκδοτική / T-Press εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους εκθέτες, στους συνέδρους και στους επισκέπτες, καθώς και σε όλους όσοι υποστήριξαν και συνετέλεσαν στην άρτια διοργάνωση της έκθεσης.
Οι προετοιμασίες για την επόμενη Ascen.tec ξεκίνησαν ήδη! Στόχος είναι το 2024 να πραγματοποιήσουμε μία ακόμη πιο δυναμική έκθεση, ώστε όλοι μαζί να ενισχύσουμε τη συγκεκριμένη αγορά. Με τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων επιχειρήσεων του κλάδου και με όλους εκείνους που φέτος δεν είχαν τη δυνατότητα, δεν τους το επέτρεψαν οι συνθήκες ή δεν πίστεψαν σε αυτό το εγχείρημα.
Η Ascen.tec 2024 υπόσχεται εκπλήξεις!

Προηγούμενο Ενημέρωση για το νομοθετικό πλαίσιο προστασίας κατά των διακρίσεων στις αγγελίες εργασίας.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter

espa