Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Εκδήλωση Export Partnerships – VIRTUAL B2B EVENTS , στα πλαίσια του προγράμματος των Η.Ε./UN μεταξύ 24 και 26 Νοεμβρίου.

Export Partnerships – VIRTUAL B2B EVENTS , στα πλαίσια του προγράμματος των Η.Ε./UN

Advanced Cross-River Capacities for Trade Project (AdTrade) https://www.md.undp.org/content/moldova/en/home/projects/advanced-cross-river-capacities-for-trade.html

πρόγραμμα που για την Μολδαβία συγχρηματοδοτείται από το United Nations Development Programme (UNDP), την Σουηδική Κυβέρνηση και την Κυβέρνηση του Ην.Βασιλείου.

Ανωτέρω πρόγραμμα κυρίως στοχεύει στην εξωστρέφεια μ/παραγωγικών-εξαγωγικών επιχειρήσεων αλλά και στην αναζήτηση μ/εισαγωγέων από πλευράς ευρωπαϊκών ή μη επιχειρήσεων,

ενώ όπως προκύπτει μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί στην εκδήλωση 109 Επιχειρήσεις, οι 55 εκ των οποίων από την Μολδαβία και οι 54 από το εξωτερικό (Ρουμανία, Αυστρία, Ουκρανία, ΗΠΑ, Κίνα κλπ).

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος αναζήτησης περαιτέρω πληροφοριών, εγγραφής και συμμετοχής στην ανωτέρω εκδήλωση το σχετικό link είναι το :

https://events.b2match.com/events/partnership-for-exports , ενώ προθεσμία εγγραφής τίθεται η 25η Νοεμβρίου τ.έ.

 

Πηγή: ΜΟΛΔΑΒΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Προηγούμενο Περίληψη Διακήρυξης για την προμήθεια ενός σαρώθρου και ενός καλαθοφόρου οχήματος για τις ανάγκες του Τμήματος Σχεδιασμού και Εποπτείας Καθαριότητας και Ανακύκλωσης και του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Εγκαταστάσεων Δήμου Αγρινίου.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter