Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Ενημέρωση για διεξαγωγή εξετάσεων χειριστών τροφίμων που έχουν παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Επιπέδου-1, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης (e-exam).

Σας γνωρίζουμε ότι σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. 14708/2007 ΥΑ, με την υπ’ αριθ. 201/06-06-2022 απόφαση του Δ.Σ. του ΕΦΕΤ, οι εξετάσεις αξιολόγησης των καταρτισθέντων από τους φορείς υλοποίησης προγραμμάτων Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων Επιπέδου-1, θα πραγματοποιούνται στο εξής μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης (e-exam).

Για την συμμετοχή των καταρτισθέντων στις εξετάσεις e-exam, ο ΕΦΕΤ θα αποστείλει σε κάθε φορέα υλοποίησης, σχετική ειδοποίηση στην οποία θα περιγράφονται αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στις εξετάσεις καθώς και η διαδικασία υλοποίησής τους.

Μετά την παραλαβή της σχετικής ειδοποίησης οι φορείς υλοποίησης οφείλουν να ενημερώσουν τους καταρτισθέντες για τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους στις εξετάσεις μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης (e-exam).

Επισημαίνεται ότι οποιαδήποτε συμμετοχή καταρισθέντος στις εξετάσεις πριν την επίσημη ειδοποίηση του φορέα υλοποίησης από τον ΕΦΕΤ δεν θα γίνει αποδεκτή.

Προηγούμενο 20ο εργαστήριο «Αγροδιατροφή – Γαστρονομία – Πολιτιστικός Τουρισμός. Μοντέλο Αειφόρου Οικονομίας και Τρίπτυχο ανάπτυξης επιχειρηματικότητας».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter