Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Ενημερωτική εκδήλωση φοροτεχνικών και λογιστών στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

                                                              Αγρίνιο 13 Ιανουαρίου 2010  

Ενημερωτική εκδήλωση φοροτεχνικών και λογιστών 

στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.   

Το Σάββατο στις 9 Ιανουαρίου 2010,  στην Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, έλαβε χώρα μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία με αντίκτυπο στην εύρυθμη λειτουργία της τοπικής οικονομικής δραστηριότητας.

 

12_F10071.JPG

 

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ο Σύλλογος εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Αγρινίου και Περιχώρων, διοργάνωσαν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον «Προληπτικό Έλεγχο σε Φορολογικά θέματα από υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και σε Εργατικά και Ασφαλιστικά θέματα από ΣΕΠΕ και ΙΚΑ».

 

Παράλληλα υπήρξε διεξοδική συζήτηση για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων όπως προκύπτουν από το εν ισχύ φορολογικό νομοσχέδιο. Να σημειωθεί ότι ανάλογες συζητήσεις έχουν λάβει χώρα πολλές φορές στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καθώς η ενημέρωση του κλάδου των φοροτεχνικών και των λογιστών θεωρείται πρωταρχικής σημασίας για την απάλειψη των χρόνιων στρεβλώσεων της αγοράς, κάτι που διασφαλίζει άλλωστε και το ότι θα συνεχιστούν και στο μέλλον ανάλογες πρωτοβουλίες.

 

13_F10150.JPG

Την εκδήλωση άνοιξε με εισαγωγική εισήγησή του ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Κώστας Μπόκας ο οποίος στη συνέχεια έδωσε το λόγο στους ομιλητές της ενημερωτικής εκδήλωσης, τον κ. Γιώργο Κορομηλά- φοροτεχνικό, οικονομολόγο και συγγραφέα και τον κ. Λιάζο Παλαιολόγο- οικονομολόγο, εργατολόγο.

                                                                                          ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο ΤΕΥΧΟΣ 16 – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter