Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Επανεκλογή στη θέση του Αντιπροέδρου του Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο, 11  Οκτωβρίου 2023

«Επανεκλογή στη θέση του Αντιπροέδρου του Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου

του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτη Τσιχριτζή»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες της Ολομέλειας του Φόρουμ των Επιμελητηρίων Αδριατικής και Ιονίου την 10η Οκτωβρίου 2023  στην Budva του Μαυροβουνίου, σε συνδυασμό με το 13ο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Αδριατικής και Ιονίου.

Με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών του Φόρουμ, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής επανεξελέγη  Αντιπρόεδρος του Οργανισμού για την διετία 2023 -2025. 

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος Gino Sabatini  (Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Marche) ανέφερε ότι,  η σημερινή επανεκλογή του πρώτου Έλληνα σε θέση Αντιπροεδρίας στο Φόρουμ αποτελεί τεράστια αναγνώριση της προσφοράς του Παναγιώτη Τσιχριτζή στην εξέλιξη του Φόρουμ αλλά και μια τεράστια ευκαιρία που δίνεται στα Ελληνικά Επιμελητήρια να εκπροσωπηθούν αλλά και να επηρεάσουν άμεσα την χάραξη των Μακροπεριφερειακών Ευρωπαϊκών πολιτικών σε πολιτικό, οικονομικό και επιχειρηματικό επίπεδο .

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Τσιχριτζής ευχαρίστησε τα μέλη του σώματος για την ομόφωνη εκλογή του και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για να τιμήσει την εμπιστοσύνη τους για την από κοινού επίτευξη των στόχων του Φόρουμ και των Ελληνικών Επιμελητηρίων,  στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Αναπτυξιακού οράματος που αφορά την Μακροπεριφέρεια Αδριατικής και Ιονίου. 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επισυναπτόμενα αρχεία:

Προηγούμενο Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην διεθνή έκθεση Anuga 2023.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter