Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Επιχειρηματικές Συναντήσεις με επιχειρήσεις εισαγωγών – χονδρεμπορίου από την Σουηδία Στοκχόλμη, 31 Μαΐου 2017.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο,  23  Μαρτίου  2017

 

TOUR D’ EUROPE

Επιχειρηματικές Συναντήσεις με επιχειρήσεις εισαγωγών – χονδρεμπορίου από την Σουηδία Στοκχόλμη, 31 Μαΐου 2017.

 

Το “Enterprise Europe Network”, μέλος του οποίου είναι το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, διοργανώνει Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με εκπροσώπους επιχειρήσεων εισαγωγών και χονδρεμπορίου από την Σουηδία στον κλάδο Τροφίμων-Ποτών.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Στοκχόλμη την 31η Μαΐου 2017.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων διοργανώνεται από τα μέλη της Τομεακής Ομάδας για τις Αγροδιατροφικές επιχειρήσεις (Sector Group Food and Agro Industries) του Δικτύου Enterprise Europe Network, της οποίας είναι μέλος το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

 

Πώς θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση

Συνάδελφοι του Δικτύου από την Σουηδία προσέγγισαν και επέλεξαν εισαγωγείς – χονδρεμπόρους τροφίμων και ποτών από τη χώρα τους, οι οποίοι στις 31 Μαΐου 2017 στην Στοκχόλμη της Σουηδίας θα πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις του κλάδου που επιθυμούν να εξάγουν τα προϊόντα τους στην παραπάνω χώρα.

 

Διαδικασία συμμετοχής

Την 16η Ιανουαρίου 2017 ξεκίνησε η διαδικασία ηλεκτρονικής εγγραφής, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Μαΐου 2017. Η συμμετοχή δηλώνεται είτε μέσω επικοινωνίας με το αρμόδιο γραφείο του Δικτύου Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας & Ιωαννίνων, είτε απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://www.b2match.eu/tour-d-europe-stockholm2017 δηλώνοντας πάντα ως local support Office το Enterprise Europe Network Ιωαννίνων.

 

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής από τις ελληνικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται και αναρτηθούν και τα δικά τους προφίλ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, με τη βοήθεια πάντα του συνεργάτη του Δικτύου , οι επιχειρήσεις αγοραστές θα επιλέξουν με ποιες επιχειρήσεις θα ήθελαν να συναντηθούν για να μιλήσουν για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία. Με τον τρόπο αυτό κάθε επιχείρηση θα γνωρίζει πριν μεταβεί στη Σουηδία πόσες συναντήσεις και με ποιες επιχειρήσεις θα τις πραγματοποιήσει.

 

Οφέλη συμμετοχής στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β)

Μέσω της συμμετοχής στο Β2Β, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

 • Να συναντηθούν και να μιλήσουν με επιχειρήσεις που ήδη έχουν   εκδηλώσει ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους

 • Να διευρύνουν το δίκτυο των επαφών τους

 • Να προχωρήσουν σε επιχειρηματικές συνεργασίες στην Σουηδία.

 • Για τη συμμετοχή και την πραγματοποίηση συναντήσεων δεν υπάρχει κόστος.

 • Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής καλύπτονται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

   

  Επικοινωνήστε μαζί μας:

  Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της Antenna Enterprise Europe Network στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας   κ. Ρόμπολα Γεώργιο, τηλ. 2641074531, email: grombol@epimeltol.gr ή την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network Ιωαννίνων κα Ζέρβα Άννα, τηλ. 2651076589, email enterprise-europe@cci-ioannina.gr .

   

   

  ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια λιπαντικών για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Δήμου Αγρινίου.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter