Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Η eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη – ECDM Expo News

Η eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Αγαπητή κυρία/κύριε,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το κορυφαίο event για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ επιστρέφει φέτος στη Θεσσαλονίκη!

Η ECDM Expo NORTH θα πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2022 στο Συνεδριακό κέντρο ″Ιωάννης Bελλίδης″, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η φετινή εκδήλωση στοχεύει να γίνει το κυρίαρχο event στη Βόρεια Ελλάδα και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ενημέρωση των επιχειρήσεων, με στόχο την ανάπτυξη και εξέλιξή τους στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο είναι μία δωρεάν εγγραφή στη φόρμα επισκεπτών πατώντας εδώ!

Στο διεθνές διήμερο συνέδριο της φετινής ECDM Expo NORTH, θα αναπτυχθούν όλα τα σημαντικά θέματα και οι τάσεις που αφορούν στο “οικοσύστημα” του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και στις βασικές θεματικές του ενότητες:  
 
•    Platforms & Marketplaces
•    Digital Marketing
•    Digital Payments
•    Shipments & Deliveries
 
Στόχος του φετινού συνεδρίου είναι να γίνει πόλος έλξης για τα στελέχη και τους ιδιοκτήτες εταιρειών που ήδη δραστηριοποιούνται, ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.
 
Οι εγγραφές για το διήμερο διεθνές συνέδριο της ECDM Expo NORTH 2022 έχουν ξεκινήσει!
 
Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου και για τις δύο ημέρες του συνεδρίου είναι 55 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Για τα μέλη του GR.EC.A προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Τέλος, για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 15 Σεπτεμβρίου, προβλέπεται μειωμένο κόστος, στα 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Προηγούμενο Newsletter 28/06/2022

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter