Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ [21/1/2008]

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Imperial τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας την ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Η εκδήλωση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και παρουσία των στελεχών και των εργαζομένων στον φορέα.

Πριν την κοπή της πίτας πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας  κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής και αφού ευχήθηκε για καλή, παραγωγική και δημιουργική χρονιά, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και την προσφορά τους στον θεσμό και ιδιαίτερα τα στελέχη και τους εργαζομένους που το 2007 έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ευόδωση των σκοπών του.

Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι με την βοήθεια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των στελεχών της Διοικητικής του δομής καθώς επίσης  και με την αναμενόμενη ολοκλήρωση των έργων που του έχουν ανατεθεί από διάφορα προγράμματα Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο, το Επιμελητήριο θα είναι σε θέση να προσφέρει υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες προς τις επιχειρήσεις -μέλη του και την περαιτέρω ανάδειξη της επιχειρηματικότητας στον νομό.

Μετά από την εκδήλωση κοπής της πίτας και αφού σερβιρίστηκαν όλα τα μέλη και οι παριστάμενοι από τις δύο μεγάλες βασιλόπιτες που υπήρχαν για το σκοπό αυτό, ακολούθησε  συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter