Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Μεγάλη Τιμητική Διάκριση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας από την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων-Βραβεύτηκε σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής για τη δράση και τις πρωτοβουλίες του.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

                            Αγρίνιο  16 Νοεμβρίου 2011

 

Μεγάλη Τιμητική Διάκριση στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας
από την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων


Βραβεύτηκε σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής
για τη δράση και τις πρωτοβουλίες του.

  Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας τίμησε, μεταξύ άλλων φορέων και προσωπικοτήτων, η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τρίτη 15/11/2011 το απόγευμα, για τις υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του, και γενικότερα για τη συμβολή του στην ανάπτυξη της οικονομίας της περιοχής. Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής,  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στην τελετή συγκεντρώθηκαν περίπου 500 προσκεκλημένοι.

  Η λαμπρή τελετή μάλιστα συνέπεσε με τον εορτασμό των 10 χρόνων των εκδηλώσεων απόδοσης αριστείας που διοργανώνει κάθε χρόνο η ΕΕΔΕ, με την ονομασία «10 χρόνια Επιχειρηματική Αριστεία». Πρόκειται για μια αναγνωρισμένη διαδικασία που έχει καθιερώσει αυτός ο πολύ σημαντικός οργανισμός της χώρας που υφίσταται από το 1962 και έχει ιδρυθεί από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας διαχρονικά,  με σκοπό την διαρκή κατάρτιση των στελεχών στο χώρο των εταιριών και την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων.

  Για τη σπουδαία αυτή διάκριση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΕΔΕ, κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος, ανέφερε:

 «Η χώρα μας βιώνει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, όσον αφορά την οικονομική της κατάσταση. Το τίμημα της οικονομικής κρίσης, που όλοι παραδέχονται ότι δεν είναι μόνο ελληνική, είναι και θα εξακολουθήσει να είναι βαρύ, τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τις επιχειρήσεις.

  Η ουσιαστική συνεργασία όλων των φορέων της οικονομικής ζωής του τόπου, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να επανατοποθετηθεί σωστά η χώρα μας στον χώρο των αναπτυγμένων χωρών του κόσμου, το γρηγορότερο δυνατό, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα των ανθρώπων, των επιχειρήσεων και της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα δε, όλοι μαζί, πρέπει να ορθώσουμε την φωνή μας και να εντείνουμε την επιρροή μας προς την Κεντρική Διοίκηση για να πάψουν να υφίστανται οι στρεβλώσεις που δημιουργούν ένα περιβάλλον που δεν προωθεί την ανταγωνιστικότητα και την παραγωγικότητα.

  Η κοινή μας πρωτοβουλία, που ξεκίνησε πριν από χρόνια και συνεχίζεται με σημαντική επιτυχία, και η δημιουργία ενός Δικτύου υγιών δυνάμεων με κοινό στόχο και σκοπό, μπορεί να δημιουργήσει σε τοπικό επίπεδο πετυχημένα μοντέλα, τα οποία θα βοηθήσουν αθροιστικά τον κοινό μας σκοπό, που είναι αποτελεσματικότερες επιχειρήσεις και αποτελεσματικότερη οικονομία.

  Η κοινή μας προσπάθεια σ' αυτόν τον αγώνα βασίζεται ουσιαστικά σε δύο  άξονες: την Επαγγελματική Επιμόρφωση, ώστε να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις επαγγελματικές δυνατότητες των εργαζομένων, και τις Πιστοποιήσεις Επιχειρηματικής Αριστείας, όπου μέσα από συγκεκριμένα μοντέλα, μπορούμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά τους, και να δημιουργήσουν τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, που θα τους διασφαλίσει τη βιωσιμότητα».

  Να σημειωθεί ότι στην ίδια τελετή απονεμήθηκαν τα Πιστοποιητικά του Εθνικού Προγράμματος Πιστοποίησης ΕΕΔΕ «Αιέν Αριστεύειν», τα Πιστοποιητικά του προγράμματος των Επιπέδων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία (Committed to Excellence in Europe) και Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία (Recognised for Excellence in Europe) του European Foundation for Quality Management (EFQM), ενώ βραβεύθηκαν ακόμα τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια της Αθήνας και της Ροδόπης και τα Επιμελητήρια, Βοιωτίας, Έβρου, Ιωαννίνων, Κορινθίας, Κυκλάδων και Μεσσηνίας, με τα οποία η ΕΕΔΕ, όπως και με το Επιμελητήριο της Ροδόπης, συνεργάζεται επί μακρόν, τόσο στην επιμόρφωση όσο και στις πιστοποιήσεις Επιχειρηματικής Αριστείας. Τέλος, απονεμήθηκε το Βραβείο του Έλληνα Quality Leader of the Year 2011 (Ηγέτη Ποιότητας) στον κ. Γεώργιο Βελέντζα, Διευθύνοντα Σύμβουλο και Γενικό Διευθυντή των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε. και Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και Γενικό Διευθυντή του Ομίλου FOLLI FOLLIE.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

 

Προηγούμενο ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 4 & 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter