Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO NEWS | ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023 19-22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.

Μεγαλύτερη και με περισσότερους εκθέτες η ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023

Η τεράστια επιτυχία της περσινής διοργάνωσης κατέστησε σαφές πως η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι το απόλυτο σημείο συνάντησης του κατασκευαστικού και οικοδομικού κλάδου. Κάτι που αποτυπώνεται ήδη από το πλήθος των εκθετών που δηλώνουν συμμετοχή για την ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2023.

Στις 19-22 Οκτωβρίου, στο Metropolitan Expo, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με κινητήριο δύναμη την ανάκαμψη του κλάδου, το έντονο ενδιαφέρον των επαγγελματιών και τη διαρκή ανάγκη για την παρουσίαση νέων προϊόντων και τεχνολογιών, ανοίγει και πάλι τις πύλες της. Κύριοι στόχοι της η επιχειρηματική δικτύωση και ανάπτυξη, η εξωστρέφεια των εταιρειών και η ανάδειξη της χώρας ως το εμπορικό κέντρο του κλάδου στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, η πλατφόρμα που ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, προσφέρει σύγχρονα εργαλεία στον κάθε επαγγελματία που αναζητά λύσεις και τεχνογνωσία, που δημιουργεί ευκαιρίες για πρόοδο. Οι συμμετοχές αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς, με τη φετινή έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ να αναμένεται να ξεπεράσει σε μέγεθος την προηγούμενη!

Γιατί να συμμετάσχετε;

– Η έκθεση είναι το σπουδαιότερο σημείο συνάντησης για τον οικοδομικό και τον κατασκευαστικό κλάδο, παρουσιάζοντας όλα τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

– Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ είναι η μοναδική έκθεση στη Ελλάδα που είναι εξειδικευμένη στον κλάδο των κατασκευών και της οικοδομής.

– Η έκθεση αποτελεί πόλο έλξης για αρχιτέκτονες, μηχανικούς, τεχνικά – μελετητικά γραφεία, εμπόρους δομικών υλικών, χρωματοπωλεία και διακοσμητές. Με τη συμμετοχή σας στην έκθεση έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τους επαγγελματίες που μελετούν και επιμελούνται τα έργα.

– Οι εξειδικευμένες εκδηλώσεις από φορείς και καταξιωμένους επαγγελματίες που θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με την έκθεση προσφέρουν εξαιρετική ενημέρωση και εκπαίδευση πάνω στις νέες τάσεις και τις νέες τεχνολογίες.

– Η αυξανόμενη προσέλευση διεθνών εταιρειών και αγοραστών από τις χώρες της ευρύτερης περιοχής δίνει την ευκαιρία για αύξηση της εξαγωγικής δραστηριότητας και της εξωστρέφειας.

Εκθέτες και εκθέματα

Η σύγχρονη δόμηση και οι κατασκευές απαιτούν την εφαρμογή πολλών διαφορετικών τεχνικών και προϊόντων, γεγονός που επιβάλλει την σφαιρική γνώση του κλάδου. Για αυτόν τον λόγο, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ συγκεντρώνει κάθε πτυχή της οικοδομικής δραστηριότητας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον απαιτητικό επαγγελματία, που θέλει να έχει τον έλεγχο σε κάθε στάδιο της εργασίας του. Αναδεικνύοντας τις λύσεις του μέλλοντος, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, υλικών, συστημάτων και υπηρεσιών δόμησης, ανακαίνισης, διαχείρισης και λειτουργίας κτηρίων, για ιδιωτική, επαγγελματική ή δημόσια χρήση. Παρουσιάζοντας καινοτόμες τεχνικές και νέες τεχνολογίες σε υπηρεσίες και δομικά υλικά, η έκθεση πρωτοπορεί στην αναβάθμιση του κατασκευαστικού κλάδου και αποτελεί ένα διεθνές σημείο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και ανάπτυξης.

Πρόγραμμα φιλοξενίας ξένων αγοραστών

H έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, ανταποκρινόμενη στην πραγματικότητα της σύγχρονης εποχής και στην ανάγκη των ελληνικών εταιρειών για εξωστρέφεια, επενδύει στον διεθνή χαρακτήρα της και στο ρόλο της ως ιδανική πλατφόρμα για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό, η έκθεση διευρύνει το ήδη επιτυχημένο Πρόγραμμα Φιλοξενίας Ξένων Αγοραστών (Hosted Buyers Programme), με το οποίο μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες από την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και από άλλες περιοχές υψηλής αγοραστικής σημασίας, συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες.

Έτσι, οι εκθέτες της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ γίνονται μέρος ενός διεθνούς επιχειρηματικού δικτύου, αυξάνουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα και ισχυροποιούν την παρουσία τους στην αγορά, εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που τους παρέχει η έκθεση. Ενισχύοντας την προοπτική της εξωστρέφειας και την επέκταση των εμπορικών δεσμών, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ θα φιλοξενήσει αγοραστές από τουλάχιστον 20 χώρες, προσφέροντας έτσι μια ποικιλία γεωγραφικής ανάπτυξης και αγορών.

Προηγούμενο Έργο της ΚΕΕΕ με τίτλο «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού και Καταπολέμησης της ανεργίας στον κλάδο των Υποδομών και των Μεταφορών» με MIS 5073449.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter