Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πρόσκληση για συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων “‘Β2Β@87th Thessaloniki International Fair”| 10-14/09/2023.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τα μέλη του ότι στο στο πλαίσιο της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas διοργανώνουν Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων (Β2Β) με εταιρείες από τη Βουλγαρία, που είναι και η τιμώμενη χώρα της φετινής έκθεσης, καθώς και επιλεγμένες επιχειρήσεις από την Νότιο Κορέα.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις (Β2Β) την Κυριακή 10/09 (11:00 – 18:00) και Δευτέρα με Πέμπτη 11-14/09 (16:00 – 20:00) σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στο Περίπτερο 13 μέσα στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε θα πρέπει να υποβάλλετε το επιχειρηματικό σας προφίλ στην πλατφόρμα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Match στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε το προφίλ θα χρειαστεί αρχικά να καταχωρήσετε την διεύθυνση εμαιλ σας στο οποίο και θα λάβετε τον κωδικό πρόσβασης σας.   

Έπειτα, στη φόρμα εγγραφής, θα χρειαστεί να βάλετε όλα τα προσωπικά στοιχεία που σας ζητάει (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο κτλ.) και θα πρέπει να ορίσετε με ακρίβεια το προφίλ της επιχείρησής σας και το είδος της συνεργασίας που θέλετε να δημιουργήσετε. Η λεπτομερής περιγραφή του επιχειρηματικού προφίλ είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αυξάνει την πιθανότητα να κανονίσετε συναντήσεις «B2B» με άλλους συμμετέχοντες. Όσο πιο γρήγορα γίνει η εγγραφή, τόσο περισσότεροι ξένοι συνεργάτες θα μπορούν να δουν την προσφορά της εταιρείας σας.

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, και το πιο αποτελεσματικό «matching», παρακαλούμε όπως προσθέσετε τουλάχιστο ένα «Marketplace item» στο προφίλ σας (π.χ. Product / Service / Request) στην ενότητα ‘Opportunities’.

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να δείτε τα προφίλ των άλλων εταιρειών και να επιλέξετε τις επιχειρήσεις τις οποίες θέλετε να συναντήσετε. Λίγες μέρες πριν την διεξαγωγή της εκδήλωσης Β2Β, θα λάβετε αναλυτικό πρόγραμμα συναντήσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των ενδιαφερομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Νικολέτα Μουρατίδου στο mouratidou@sbe.org.gr (ή στο τηλέφωνο 2310 539817 (εσωτ.140))

Προηγούμενο Απόφαση Επικαιροποίησης/Διόρθωσης του συνόλου των Αποφάσεων Έγκρισης Αιτήσεων Χρηματοδότησης στο πλαίσιο της Δράσης «Επιδότηση Τόκων Υφιστάμενων Δανείων Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων πληττόμενων από τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του ιού COVID-19».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter