Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος – Δωρεάν δοκιμή εργαλείου για τις ΜΜΕ.

Αγαπητές/αγαπητοίσυνεργάτες των επιχειρηματικών επιμελητηρίων,

 

Σας ενημερώνουμε πως το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ),δίνει την ευκαιρία καιπροσκαλεί Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) που δραστηριοποιούνται σε διάφορουςτομείς της πράσινης οικονομίας να δοκιμάσουν το «Εργαλείο Υπηρεσιών Υποστήριξης» (Service Support Tool) με την τεχνική υποστήριξη του προσωπικού του ΕΚΕΤΑ.

 

Το Εργαλείο Υπηρεσιών Υποστήριξης έχει σχεδιαστεί ως Εργαλείο Πληροφορικής που διαδραματίζει το ρόλο του Συστήματος Υποστήριξης Αποφάσεων, προκειμένου να βοηθήσει τις ΜΜΕ, που σχεδιάζουν ή συμμετέχουν ήδη σε καινοτόμες λύσεις στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης, κατευθύνοντάς τες σε κατάλληλες μορφές χρηματοδοτικών πόρων.

 

Η δοκιμή του Εργαλείου Υπηρεσιών Υποστήριξης  είναι δωρεάνκαι συνίσταται στη συμπλήρωση μίας απλής διαδικτυακής (online) έρευναςστην αγγλική γλώσσα.Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στη δοκιμή θα λάβουν μια έκθεση με τη μορφή συμβουλών μαζί με τα συνοπτικάτελικά αποτελέσματασε πίνακες και διαγράμματα, τα οποία θα καθορίσουν τις δυνατότητες χρηματοδότησής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της παρούσας πρόσκλησης, μπορείτε να απευθυνθείτεστη διεύθυνσηketikidis@lignite.gr (υπόψη κου Κετικίδη).

Αιτήσεις υποβάλλονται έως την 27η Ιανουαρίου 2020.

Προηγούμενο Διεθνής Έκθεση KazAgro & KazFarm 2020 (Nur-Sultan, Kazakhstan, 21-23.10.2020).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter