Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Σε ποιον δεν αρέσει να λαμβάνει κάποια μορφή ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ?

Όταν κερδίζετε ένα βραβείο για την επιχείρησή σας – αυτό είναι άριστο. Οι πελάτες όχι μόνο θα αγαπήσουν την επιχείρησή σας, αλλά θα αφιερώσουν χρόνο για να ανακαλύψουν τα βραβευμένα προϊόντα σας και να διαδώσουν την επιτυχία σας.
Είναι μια συνολική νίκη.

Τα βραβεία Taste OLYMP AWARDS 2022 δίνουν στην επιχείρησή σας μεγάλη ώθηση και σας βοηθούν να κερδίσετε νέους πελάτες.

• Πρέπει να σας πούμε ότι τα βραβεία ότι τα Olymp Awards 2022 είναι εξαιρετικά – είναι λίγο ως πολύ γνωστό σε όλον τον κλάδο Τροφίμων & Ποτών.

Τα βραβεία Taste OLYMP Awards 2022 είναι επιβεβαίωση ότι τα προϊόντα σας είναι εξαιρετικά, είναι ξεχωριστά πραγματικά.

Τα πιο αναγνωρίσιμα Βραβεία για τον κλάδο
ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ

TOA 2022, Taste
Olymp Awards –
International
Food & Beverage
Competition

• TASTE awards of food & beverages
• PACKAGING awards of food & beverages

• Διαγωνισμός ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Τροφίμων & Ποτών

Δηλώστε συμμετοχή Σήμερα!!
Κλικ εδώ: https://registrations.olympawards.com

– Κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €280 + ΦΠΑ24% = €347,20 και μέχρι 4 προϊόντα (π.χ. θυμαρίσιο μέλι, πευκόμελο, γιαούρτι, κρέμα γάλακτος).

• Διαγωνισμός ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Τροφίμων & Ποτών

Δηλώστε συμμετοχή Σήμερα!!
Κλικ εδώ: https://registrations.olympawards.com

– Κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €280 + ΦΠΑ24% = €347,20 και μέχρι 4 προϊόντα (π.χ. θυμαρίσιο μέλι, πευκόμελο, γιαούρτι, κρέμα γάλακτος).

Προηγούμενο Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του εύχονται της Ανάστασης το φως να φωτίσει και να δώσει ελπίδα στις καρδιές όλων μας ! Καλή Ανάσταση! Καλό Πάσχα!

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter