Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Στις 8 Μαΐου εκπρόσωποι της Πολιτικής και των Ασφαλιστικών Εταιρειών σε ανοιχτή συζήτηση για τον ρόλο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην εξέλιξη της ασφαλιστικής αγοράς.

Με την υποστήριξη και την συμβολή του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) διοργανώνεται από την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (ΕΕΑΕ), την  Ένωση Συντονιστών Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ελλάδος (ΕΣΑΠΕ) και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) ανοιχτή συζήτηση για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση με πολιτικούς και  επιφανείς εκπροσώπους Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Η εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου 2023 και ώρα 16.00 στο Αμφιθέατρο της Εθνικής Πινακοθήκης. Μέσα από δύο θεματικά πάνελ θα αναδειχθεί η αξία και η συμβολή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην ανάπτυξη της αγοράς και της χώρας.

Επισυναπτόμενο αρχείο.

Για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση πατήστε εδώ.

Προηγούμενο Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού «Ανοικτής Διαδικασίας» υπ’ αρίθμ. 28/2023 για την προμήθεια λοιπού αναλώσιμου υγειονομικού υλικού (Συσκευές και όργανα χειρουργείου – Αναλώσιμος Αποστειρωμένος Ιματισμός).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter