Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας η Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Νίκη Φούντα.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο  4 Δεκεμβρίου  2012

 

Στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας η Βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς

 Νίκη Φούντα

Τις δομές και τις υπηρεσίες του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου η Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. κα. Νίκη Φούντα, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα της επιχειρηματικότητας στο νομό και να γνωρίσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του Επιμελητηρίου.

Η κα. Φούντα ξεναγήθηκε στους χώρους του Επιμελητηρίου από τον Πρόεδρό του κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή, ενώ είχε επαφές με τη Διοικητική Επιτροπή και στελέχη του.

Η Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ ζήτησε και πληροφορήθηκε για όλα τα τρέχοντα προβλήματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς και τις συνέπειες που έχει επιφέρει σε τοπικό επίπεδο η γενική οικονομική κατάσταση. Άκουσε ακόμη με προσοχή τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας να επισημαίνει τις σοβαρές επιπτώσεις από τις παλινωδίες στο φορολογικό σύστημα αλλά και την κακή ψυχολογία που μαστίζει όλα τα επαγγέλματα και όλες τις μορφές επιχειρηματικότητας.

Ακόμη υπήρξε εκτενής ενημέρωση για το μείζον περιβαλλοντικό ζήτημα της εκτροπής του Αχελώου και τις πρόσφατες εξελίξεις, διαπιστώνοντας ταύτιση απόψεων με το Επιμελητήριο, που άλλωστε είναι από τους φορείς που πρωτοστατούν εδώ και χρόνια στην προσπάθεια αποτροπής του εγκλήματος της εκτροπής.

Η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜ.ΑΡ έμεινε εντυπωσιασμένη από τον ρόλο που έχει επιτύχει να διαδραματίζει το Επιμελητήριο στην κινητικότητα της τοπικής οικονομίας και δεσμεύτηκε να πυκνώσει τις επαφές της με τον Επιμελητηριακό θεσμό που εκπροσωπεί το σύνολο των επιχειρήσεων που δίνουν εργασία στο νομό.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Δελτίο οικονομικών και επιχειρηματικών ειδήσεων από την Αίγυπτο, Nοέμβριος 2012.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter