Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Στρατηγικό Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022» & Έκθεση προϊόντων και γευσιγνωσίας με την συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο,  16 Ιουνίου 2022 

Στρατηγικό Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022» & Έκθεση προϊόντων και γευσιγνωσίας με την συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει για την διεξαγωγή του Στρατηγικού Συνεδρίου «Δυτικά Επιχειρείν 2022» , που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Emileon το Σάββατο 18 Ιουνίου κατά τις ώρες 10:00 έως 16:00, από την AgrinioMedia και το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΕΑ), με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Στα πλαίσια του Συνεδρίου θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις που συνθέτουν το οικονομικό περιβάλλον και οι συνέπειές τους στην περιφερειακή ανάπτυξη. Τουρισμός, ενέργεια και αγροτοδιατροφικός τομέας θα τεθούν επί τάπητος στις ομιλίες των εκπροσώπων της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, του ακαδημαϊκού χώρου και  θεσμικών φορέων από τον χώρο της επιχειρηματικότητας, τον τεχνικό κόσμο, την ενέργεια, τον τουρισμό.

Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο της διοργάνωσης ωστόσο θα αποτελέσει και η έκθεση προϊόντων και γευσιγνωσίας, με την συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων που οργανώνεται με τη στήριξη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Οι σύνεδροι καθώς και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να γευτούν προϊόντα τοπικών επιχειρήσεων του δυναμικού αγροτοδιατροφικού κλάδου της Αιτωλοακαρνανίας. Επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την τυποποίηση και την προώθηση των προϊόντων τους κάνοντάς τα γνωστά στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν είναι: Αφοί Π. Κουτέρη Α.Ε.(«ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ» Βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής & κουλουροποιίας), Αφοί Στέφου & ΣΙΑ Ε.Ε. (Μεταποίηση & Εμπορία – Παραδοσιακό αυγοτάραχο), Κουβέλη Αρετή του Αλεξάνδρου (ETOLEA Παραγωγή & Τυποποίηση Premium Ελαιολάδου), Ν. & Ν. Γρίβας Ο.Ε. (Παραγωγή & Εμπορία Οίνου), Νταβέλη Ιωάννα («λουκουμμμ… άκι!», Εργαστήριο λουκουμιών-ζαχαροπλαστείο), Παπαθανασίου Α.Β.Ε.Ε. (Τυροκομικά-Γαλακτοκομικά Προϊόντα ορεινής Τριχωνίδας), Τσικριτέας Αθανάσιος (KOKA ΗΟΝΕΥ – Συσκευασία και εμπορία premium μελιού), Φωλιάς Γεώργιος, αγορά κρεάτων Αμφιλοχίας (Μεταποίηση & εμπόριο κρεάτων).

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επισυναπτόμενα αρχεία:

Προηγούμενο ΕΠΕΙΓΟΝ – Αναζήτηση Ελλήνων παραγωγών ελιάς, ελαιολάδου και φέτας από ομογενή εισαγωγέα τροφίμων στην Αυστραλία.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter