Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Συμμετέχουμε ενεργά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το σχέδιο «Αθηνά».

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο  25 Φεβρουαρίου  2013

 

Συμμετέχουμε  ενεργά  στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για το σχέδιο «Αθηνά»

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί τα μέλη του σε όλο το νομό να συμμετάσχουν ενεργά στις τρεις ταυτόχρονες εκδηλώσεις που θα γίνουν την ίδια ώρα στις κεντρικές πλατείες των τριών μεγαλύτερων πόλεων, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στο εκκολαπτόμενο σχέδιο «Αθηνά».

Το σχέδιο «Αθηνά» δεν είναι προσπάθεια αναδιάρθρωσης της παιδείας ή μέρος της δημοσιονομικής μεταρρύθμισης αλλά αποτέλεσμα ασκήσεων επί χάρτου, σε βάρος ειδικά της περιφερειακής ανάπτυξης. Η μόνη του «προσφορά» θα είναι η ένταση της υστέρησης του νομού μας, κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί τους εμπόρους, επαγγελματίες, βιοτέχνες, αυτοαπασχολούμενους  επιχειρηματίες αλλά και όλους τους πολίτες, εργαζόμενους και μη, στις συγκεντρώσεις που θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου  και ώρα 12 το μεσημέρι στις κεντρικές πλατείες στο Αγρίνιο, το Μεσολόγγι και την Ναύπακτο για να προασπίσουμε την αυτονομία και την ενίσχυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας και του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Διακήρυξη Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την προμήθεια γαλακτοκομικών ειδών (αγελαδινό παστεριωμένο γάλα και αγελαδινό γιαούρτι), για κάλυψη αναγκών των Μονάδων Ν. Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Αργολίδας και Κορινθίας.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter