Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Συμμετοχή του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου στην 25η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών της Ταϊπέι στην Ταιβάν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

                                                                                                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

         Αγρίνιο, 28 Μάιου 2015

 

«Συμμετοχή του Επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου στην 25η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

της Ταϊπέι στην Ταιβάν»

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και ο Δήμος Αγρίνιου, αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Υπουργείου Ανάπτυξης της Ταιβάν, μέσω του Προξενείου της Ταιβάν στην Ελλάδα, προτίθενται να συμμετάσχουν ως Τιμώμενη Ελληνική Περιοχή στην Έκθεση «25thInternationalFoodShow» (Taipei 24-27 Ιουνίου 2015) με στόχο την ανάπτυξη οικονομικών και πολιτιστικών σχέσεων με την Ταιβάν και την ενίσχυση της εξωστρέφειας της περιοχής μας με την παράλληλη προώθηση και επικοινωνία του οικονομικού, επενδυτικού και επιχειρηματικού της προφίλ.

 

Το InternationalFoodShowείναι μία Έκθεση Διεθνούς χαρακτήρα, συνολικής εκθεσιακής επιφάνειας 25.000 m2 η οποία προσελκύει περισσότερους από 58.000 επισκέπτες κάθε έτος και πάνω από 1.561 εκθέτες. Διοργανώνεται από το 1990 και θεωρείται μία σημαντική πλατφόρμα για συνεργασίες οικονομικού χαρακτήρα αλλά παράλληλα και ένα σημαντικό σημείο επαφής και γνωριμίας/γεφυρας με την Ασιατική Ήπειρο για επιχειρήσεις από ολόκληρο τον κόσμο. Οι τομείς της οικονομικής δραστηριότητας που εκπροσωπούνται στην Έκθεση είναι κυρίως τρόφιμα & ποτά, τοπικά προϊόντα αριστείας και η διατροφή, γαστρονομικός πολιτισμός (γεύσεις του κόσμου).

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας και ο Δήμος Αγρίνιου – ως τιμώμενη περιοχή – έχουν εξασφαλίσει τη χρήση ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου στο χώρο της έκθεσης και την προβολή της παρουσίας της μέσω συγκεκριμένου MediaPlan (PromoPavilionDisplayCase, epromotion, Κάλυψη από ΜΜΕ, Θεσμικές Επιχειρηματικές Συναντήσεις).

 

Για το σκοπό αυτό, διοργανώνεται Επιχειρηματική Αποστολή και καλούνται όσες επιχειρήσεις έχουν εξαγωγικό προσανατολισμό και έμπρακτο ενδιαφέρον ανάπτυξης εξωστρεφής δραστηριότητας να συμμετέχουν σε αυτήν.

 

Πιο συγκεκριμένα, καλούνται οι επιχειρήσεις αυτές που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς προϊόντων, τα οποία είναι χαρακτηριστικά της φυσιογνωμίας της περιοχής μας.  

 

α.        Ελιά – Ελαιόλαδο,

β.       Οίνοι

γ.       Αυγοταραχο

Δ.        μελι

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή σας στο 25ο InternationalFoodShow 2015, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κο. Ρόμπολα Γεώργιο στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας έως την 05 Ιουνίου 2015 στα κατωθι Τηλ: (+30)26410 74500 – 74531.

 

 

Ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκριση και συμμετοχή σας.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού αριθμό πρωτ: 29579/22-5-2015 «Συντήρηση αντλιοστασίων των ΔΕ Αγρινίου με την προμήθεια των απαιτούμενων υλικών» του Δήμου Αγρινίου.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter