Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην έκθεση «FOOD EXPO GREECE» & OENOTELIA από 19 έως 21 Μαρτίου 2016.

ELLINIKIDIMOKRATIA_F6933.JPG

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο, 16 Μαρτίου 2016

 

 

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

στην έκθεση «FOODEXPOGREECE» &OENOTELIA

από 19 έως 21 Μαρτίου 2016

 

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, συνεχίζοντας της στοχευμένες ενέργειες εξωστρέφειας και προώθησης των επιχειρήσεων του νομού Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στην 3η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «FOOD EXPO GREECE» &OENOTELIA 2016 .

Στην έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Μαρτίου 2016 στο Metropolitan Expo Center στο χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», θα συμμετέχουν επιχειρήσεις – μέλη μας στον ενιαίο χώρο του Επιμελητηρίου στο Hall 2 – Α16Β,18,20/Β15Β, 17,19, αλλά και στο ειδικό περίπτερο μας στο χώρο της έκθεσης OENOTELIA στο Hall 4 – D29.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα: ΣΤΕΦΟΥ ΑΦΟΙ ΕΕ – Αυγοτάραχο, KTHMA ΕΥΘΥΜΙΟΥ – Ελαιόλαδο, LITHEO COMPANY – Ελαιόλαδο, ΑΝΘΗΡ ΑΒΕΕ – Αρωματικά φυτά, ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ – ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ – Μέλι, ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΠΑΣ – Λ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Β.Ε.Ε – Τυροκομικά Ελαιόλαδο Σάλτσες , ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – παραδοσιακά ζυμαρικά, καθώς επίσης και μια επιχείρηση του τομέα των παραδοσιακών αποσταγμάτων ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ – Ούζο Τσίπουρο,αναδεικνύοντας την ποιοτική υπεροχή των Αιτωλοακαρνανικων προϊόντων Τροφίμων και Ποτών.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τα περίπτερα των επιχειρήσεων της Αιτωλοακαρνανίας, να ενημερωθείτε για το γαστρονομικό πλούτο της Αιτωλοακαρνανικης Γης, να γνωρίσετε τις επιχειρήσεις μας και να γευτείτε τα εξαιρετικά και μοναδικά προϊόντα τους.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Δημοσίευση Διακήρυξης ΓΕΝ 18/15, για την Ανάδειξη Εργολάβου Παροχής Πιστοποιημένης Εκπαίδευσης κατά ΥΠΑ –EASA (European Aviation Safety Agency) Χειριστών Αεροσκαφών Εμπορικών Αερομεταφορών CPL(IR/ME/MCC) με ATPL Theory Credit (ATPL FROZEN) σε εννέα (9) στελέχη του ΠΝ, συνολικού προϋπολογιζόμενου κόστους τετρακοσίων εξήντα οκτώ χιλιάδων ευρώ (468.000,00€).

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter