Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Συνάντηση εργασίας του Επικεφαλής του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

  

        Αγρίνιο, 16 Μαρτίου 2017

 

Συνάντηση εργασίας του Επικεφαλής του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα

με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας

 

Στα πλαίσια της δημιουργίας των προϋποθέσεων εξαγωγικών ευκαιριών για τις επιχειρήσεις του νομού Αιτωλοακαρνανίας διοργανώθηκε συνάντηση εργασίας, στις 10 Μαρτίου  2017 στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή με τον κ. Mirosław Gojdź Σύμβουλο Επικεφαλής του Τμήματος Προώθησης Εμπορίου και Επενδύσεων της Πρεσβείας της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Πρόκειται για τη συνέχεια των στοχευμένων δράσεων προσέγγισης της Πολωνικής αγοράς που ξεκίνησε από τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στη Διεθνή Έκθεση «THEGREEKFOODFESTIVAL» το Δεκέμβριο του 2016.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου υποδέχτηκε τον κ. Gojdź εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την συνάντηση αυτή που είναι στη βάση της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και της προώθησης συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο, κάτι που είναι πάγια πολιτική του Επιμελητηρίου για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της περιοχής. Ευχήθηκε να αποτελέσει την αρχή μιας εξαιρετικής συνεργασίας μεταξύ των δυο Φορέων, μιας συνεργασίας η οποία μέσα από συνέργιες και  κοινές δράσεις εξωστρέφειας θα βοηθήσει στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των επιχειρηματιών της Πολωνίας και των επιχειρηματιών του νομού μας και στην ανάπτυξη εμπορικών και επιχειρηματικών συνεργασιών προς όφελος των Οικονομιών των δυο χωρών.

Καταλήγοντας, προσκάλεσε τον κ. Gojdź να επισκεφτεί το περίπτερο του Επιμελητηρίου στη Διεθνή Έκθεση «FOODEXPO 2017» που θα λάβει χώρα από 18 έως 20 Μάρτιου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Ο κος Gojdź ευχαρίστησε για την εξαιρετική φιλοξενία,   δεσμεύτηκε για την συνέχιση της συνεργασίας και μάλιστα, άμεσα αποδεχόμενος την πρόσκληση, κάλεσε και αυτός με την σειρά του την επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας να επισκεφτεί το Περίπτερο της Πολωνικής Πρεσβείας στην FOODEXPO και να συναντηθεί με τους επιχειρηματίες της Πολωνικής αποστολής στα πλαίσια κοινής b2b δράσης που θα διοργανώσουν οι δυο φορείς.  

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Οικονομικό & Επιχειρηματικό Ενημερωτικό Δελτίο Πολωνίας 5/2017.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter