Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η απονομή τίτλου σπουδών και επιταγών στους καταρτιζόμενους του προγράμματος «Κατάρτιση Επιχειρηματιών, Αυτοαπασχολούμενων και Εργαζομένων σε Μικρομεσαίες και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις» στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. 

Πρόκειται για πρόγραμμα κατάρτισης επιχειρηματιών και εργαζομένων  σε επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων σε συνεργασία με την  Επιμελητηριακή Εταιρία Ανάπτυξης Αιτωλοακαρνανίας. Το πρόγραμμα διήρκησε από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2009 και ήταν στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητας (ΕΠΑΝ) του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης (ΚΠΣ) (Μέτρο 8.2., Δράση 8.2.4, Πράξη 1).

Πέντε μέρη του προγράμματος έλαβαν χώρα στο Αγρίνιο και ένα στο παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Αμφιλοχία. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των σπουδών είχε τις παρακάτω ενότητες:

Οργάνωση και Διοίκηση Μικρών, Μεσαίων και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (Πρωτογενής Τομέας), Διοίκηση Ποιότητας, Οργάνωση και Λογιστική Παρακολούθηση Αποθήκης (Logistics Management), Business Plan, Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Σύγχρονες Τεχνικές Διοίκησης και Πωλήσεων Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων  και Μικρο Μεσαίων Επιχειρήσεων (Αμφιλοχία). Συμμετείχαν, δε, 120 καταρτιζόμενοι με 240 ώρες σεμιναρίων.

 

1_F8408.SP5_0686.JPG

Τους τίτλους σπουδών απένειμαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής που απένειμε τα εύσημα στους διοργανωτές για την άψογη διεξαγωγή των σεμιναρίων κατάρτισης και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου  του Επιμελητηρίου που παρευρέθηκαν.

 

2_F8758.SP5_0692.JPG
                                                                    ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο Έκθεση Μόδας 26 έως 30 Αυγούστου στην Ιστανμπούλ.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter