Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Τουριστική έκθεση World Tourism Expo, στις 13 με 15 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Η τουριστική έκθεση World Tourism Expo που θα διεξαχθεί στις 13 με 15 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Με την σημαντική συμβολή του Υπουργείου η έκθεση αναγνωρίζεται από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις της Ελλάδας.

Η World Tourism Expo έρχεται για να τονώσει την τουριστική αγορά σε όλες τις εκφάνσεις της διαθέτοντας Β2Β, αλλά και B2C χαρακτηριστικά. Η παρουσίαση σε μία έκθεση που αναμένεται να αποτελέσει θεσμό, προορισμών, θεματικών μορφών τουρισμού, ελληνικών προϊόντων, αλλά και τουριστικών αγορών του εξωτερικού θα δώσει ώθηση συνολικά στην αγορά «χωρίς να μένει κανείς πίσω», όπως μας παρότρυνε πρόσφατα και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Θα είναι η πρώτη -αναλογικά σε μέγεθος- έκθεση στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο, δια ζώσης και ψηφιακά, με στόχο να αντληθούν τα μέγιστα οφέλη για τους εκθέτες και τους επισκέπτες και να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα που παρέχουν και οι δύο εκθεσιακές μέθοδοι.

Για περισσότερες πληροφορίες και πληρέστερη ενημέρωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη διοργανώτρια εταιρεία στο τηλέφωνο 2110129575 και με email στη διεύθυνση info@mact.gr  ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκθεσης https://worldtourismexpo.gr/ ή την ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.mact.gr

Πηγή: MACT MEDIA GROUP

Προηγούμενο ΟΔΑΠ: «Παραχώρηση χρήσης Αρχαιολογικών Χώρων, Ιστορικών Τόπων και Μνημείων ή του περιβάλλοντος χώρου αυτών, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων ή δράσεων που σχετίζονται με την προαγωγή και προώθηση της τοπικής γαστρονομίας».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter