Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αρωγός στις εκδηλώσεις ««ΕΛΑΙΑ 2015».

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

         Αγρίνιο, 20 Οκτωβρίου 2015

 

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αρωγός στις εκδηλώσεις ««ΕΛΑΙΑ 2015»

 

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο των εκδηλώσεων «ΕΛΑΙΑ 2015» που πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου 2015 για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Αγρίνιο και στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ήταν παρόν σε μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία για την επιχειρηματικότητα του νομού και την εξωστρέφεια των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής.

Συμμετείχε στην προσπάθεια του Δήμου Αγρίνιου, για την προώθηση και ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων που σχετίζονται με τη Μεσογειακή Διατροφή, ως συντονιστής της έκθεσης, καλώντας τα ενδιαφερόμενα μέλη του που δραστηριοποιούνται στους κλάδους τυποποίησης τροφίμων και ποτών να προβάλουν τα προϊόντα τους στις δράσεις :

  • Έκθεση προϊόντων ελιάς και ελαιολάδου,
  • Προβολή και γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων Νομού Αιτωλοακαρνανίας,

που έλαβαν χώρα στην Παλιά Αγορά του Αγρινίου την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 αντίστοιχα. Συμμετείχε επίσης με δικό του περίπτερο τοπικών προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας όπου δεκάδες μέλη του παρουσίασαν τα προϊόντα τους στο κοινό. Επίσης για δεύτερη χρονιά το Επιμελητήριο Ηλείας συμμετείχε στις παραπάνω εκδηλώσεις με προϊόντα της περιοχής του.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου Αγρινίου και παρευρέθηκε στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς όπου πραγματοποιήθηκαν δράσεις γευσιγνωσίας, προβολής & προώθησης των τοπικών προϊόντων.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το παρακάτω επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου.

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Περίληψη επαναληπτικής πρόσκλησης υποβολής προσφοράς στη διαδικασία με διαπραγμάτευση τιμής, για τη μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Ανατ. Αττικής, για το σχολικό έτος 2015-2016 & για δρομολόγια για τα οποία υποβλήθηκαν απαράδεκτες προσφορές.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter