Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του καθώς και κάθε δημότη Αγρινίου να συμμετάσχουν στην Έρευνα Μετακινήσεων ΣΒΑΚ Δήμου Αγρινίου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

             

Αγρίνιο, 7 Ιουλίου 2021

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας καλεί

τις επιχειρήσεις – μέλη του καθώς και κάθε δημότη Αγρινίου

να συμμετάσχουν στην Έρευνα Μετακινήσεων ΣΒΑΚ Δήμου Αγρινίου

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, ως μέλος του Δικτύου Φορέων του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας Δήμου Αγρινίου (ΣΒΑΚ), καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή καθώς και το σύνολο των δημοτώντου Δήμου Αγρινίου, να υποστηρίξουν την κατάρτιση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας,που έχει ως στόχο να σχεδιάσει και να βελτιώσει τις μετακινήσεις και τις μεταφορές στο Δήμο, σε βάθος δεκαετίας, συμμετέχοντας στις έρευνες που θα πραγματοποιηθούν με παροχή στοιχείων, ανταλλαγή απόψεων, καταγραφή αναγκών και προβλημάτων αλλά και με κατάθεση προτάσεων.

 

Το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) είναι το στρατηγικό πλάνο για την οργάνωση του συστήματος μετακινήσεων και μεταφορών που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των πολιτών και της τοπικής οικονομίας. Βασικός στόχος είναι η αστική κινητικότητα να γίνει πιο εύκολη, πιο οικονομική, φιλικότερη προς το περιβάλλον και προσβάσιμη για όλους.

 

Τα ΣΒΑΚ αποτελούν πρωτοποριακά εργαλεία σχεδιασμού και στον πυρήνα τους έχουν την ενεργή συμμετοχή των δημοτών ως προς την:

          καταγραφή προβλημάτων και αναγκών

          εκτίμηση προθέσεων και προτιμήσεων

          συνδιαμόρφωση προτάσεων.

 

Σας καλούμε να συνεισφέρετε και εσείς σε αυτή τη διαδικασία, για να ακουστεί η φωνή όλων για το πώς θέλουμε να κινούμαστε στον τόπο μας στο μέλλον, μέσω συμμετοχής στην πρώτη έρευνα ερωτηματολογίου του ΣΒΑΚ στο σύνδεσμο: https://www.surveymonkey.com/r/VVHJ2VD .

 

Περισσότερες πληροφορίες για το ΣΒΑΚ Δήμου Αγρινίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΣΒΑΚ στη διεύθυνση: https://1n2web.gr/svak και στη σελίδα του ΣΒΑΚ στο Facebook (@SBAKAgrinio).

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Εξαιρετικά επιτυχημένο το 1ο Εργαστήριο πολιτιστικής βιομηχανίας (Creative@Hubs) με θέμα «Τα Ιστορικά γεγονότα ως πηγή έμπνευσης στην τέχνη και στην υπεραξία της πολιτιστικής βιομηχανίας».

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter