Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στο 1ο Olympic Port Market, 24–28 Ιουλίου 2016.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

                                                                                                                                                

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ        

Αγρίνιο, 15   Ιουλίου 2016

 

«Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει

 στο  1ο  Olympic Port Market

24 – 28 Ιουλίου 2016»

 

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει  στο 1ο  OlympicPortMarket  που θα  πραγματοποιηθεί στο Κατάκολο του Νομού Ηλείας  από τις 24 έως και τις 28 Ιουλίου  2016, με Εκθεσιακό περίπτερο προϊόντων του αγροδιατροφικού κλάδου.

Η έκθεση, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και τη στήριξη δράσεων που βασίζονται στην εξωστρέφεια και την προοπτική της ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας  μέσα από την άμεση σύνδεσή της με τον πλούτο του τόπου, θα πλαισιωθεί από ξεχωριστές δράσεις πολιτισμού.

Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της «Ναυτικής Εβδομάδας», που συνδιοργανώνουν η ΔΗ.Κ.ΕΠ. και το Λιμενικό Ταμείο Πύργου. Συναυλίες και χορευτικές εκδηλώσεις για την προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της καλλιτεχνικής παράδοσης, δράσεις γευσιγνωσίας, προβολής και  προώθησης των προϊόντων, ειδικά δρώμενα άμεσα συνδεδεμένα με τα χαρακτηριστικά της περιοχής, αναμένεται να δώσουν ευκαιρίες απόδρασης και ψυχαγωγίας τόσο στους χιλιάδες επισκέπτες που θα επισκεφθούν την έκθεση φτάνοντας στο λιμάνι με τα κρουαζιερόπλοια, όσο και στους πολίτες της Ηλείας και των γειτονικών νομών που θα περάσουν τις πύλες της “Olympic Port Market “.

Οι επιχειρηματίες που παράγουν ή  μεταποιούν προϊόντα του αγροδιατροφικού κλάδου στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση κ. Ρόμπολα Γεώργιο  στο τηλ: (+30)26410 – 74531.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Διακήρυξη αριθ. 5/2016 για την προμήθεια με αγορά των ειδών που αναφέρονται στα παραρτήματα Α & Ζ της παρούσας.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter