Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

 

Αγρίνιο 4 Ιουνίου 2009

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με σημαντική συμμετοχή στην έκθεση της Λευκωσίας της Κύπρου.

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου  Αιτωλοακαρνανίας στην 34η Διεθνή Έκθεση στη Λευκωσία της Κύπρου που πραγματοποιήθηκε από 22 έως 31 Μαΐου 2009.

 

Η έκθεση φιλοξένησε περισσότερους από 150 εκθέτες με τη συμμετοχή περίπου χιλίων εταιριών με προϊόντα και υπηρεσίες από 20 περίπου χώρες. Επίσημες κρατικές συμμετοχές υπήρξαν από χώρες όπως η Ελλάδα, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Ρουμανία, η Συρία και η Ισπανία.

 

Στα εγκαίνια της έκθεσης το περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας διαπιστώνοντας την άρτια οργάνωση, την καλαισθησία αλλά και τον πλούτο των προϊόντων που εκτίθεντο, συνεχάρη τα στελέχη του Επιμελητηρίου που με την φροντίδα τους παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα του νομού μας. Το περίπτερο του Επιμελητηρίου του νομού επισκέφτηκε και ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου κ. Αντώνης Πασχαλίδης καθώς και οι Πρέσβεις της Ελλάδος, της Σερβίας και άλλων χωρών. Να σημειωθεί ότι η όλη ελληνική συμμετοχή τελούσε υπό την αιγίδα του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών.

 

 

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

 

Στο περίπτερο του νομού μας συμμετείχαν 30 εταιρίες με προϊόντα όπως ελιές, λάδι, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, τυροκομικά, κρασιά, αλκοολούχα ποτά και κατά γενική ομολογία είχαν μια  εξαιρετική παρουσία που ανέδειξε τα τοπικά προϊόντα και την ποιότητά τους. Συνολικά αποτιμώντας τη συμμετοχή στην έκθεση της Λευκωσίας από το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα πρέπει να πούμε ότι όχι μόνο ενισχύθηκε η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της περιοχής μας με την επιτυχή προώθηση ποιοτικών προϊόντων αλλά υπήρξαν και απτά δείγματα του ενδιαφέροντος των επισκεπτών καθώς εκδηλώθηκε άμεσο ενδιαφέρον για την εξαγωγή προϊόντων στην Κύπρο από την Αιτωλοακαρνανία.

 

D1000002_F5334.JPG

 

Τέλος το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας για το πολύτιμο υλικό που προμήθευσε το περίπτερό του αλλά και για όλη την υποστήριξη, που βοήθησε στο να αναδειχτεί η συνολική προσπάθεια ως μια από τις εξέχουσες της έκθεσης. Το υλικό που μοιράστηκε στο κοινό εντυπωσίασε διαφημίζοντας το νομό μας, τις ομορφιές, την Ιστορία και τις αναπτυξιακές προοπτικές του ενώ ο κάθε επισκέπτης μπορούσε να βλέπει σε ειδικό video wall εικόνες από την Αιτωλοακαρνανία και τους ανθρώπους της.

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγούμενο ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter