Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Το Eπιμελητήριο με παρεμβάσεις του καλεί την πολιτεία να συμπαρασταθεί και να στηρίξει όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες που επλήγησαν.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

                                                                                                                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αγρίνιο, 4 Δεκεμβρίου 2017

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας και μέλη της Διοίκησης, επισκέφτηκαν από την πρώτη στιγμή τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Αγρινίου και Μεσολογγίου συμπαραστεκόμενοι στους συναδέλφους που υπέστησαν σοβαρές ζημιές στις επιχειρήσεις τους, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας που καταστράφηκαν τα σπίτια και αλλά περιουσιακά τους στοιχεία.

Ήδη από χθες, με εντολή του Προέδρου κ. Παναγιώτη Τσιχριτζή και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό διαμοιράστηκαν σημαντικές ποσότητες εμφιαλωμένου νερού όπου υπήρχε άμεση ανάγκη.

Σήμερα, στη 1 το μεσημέρι θα συμμετάσχει σε προγραμματισμένη σύσκεψη στο Μεσολόγγι παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κου Σκουρλέτη και όλους τους συναρμόδιους φορείς για την αποτίμηση των ζημιών και τα άμεσα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, με παρεμβάσεις του στα συναρμόδια Υπουργεία, καλεί την Πολιτεία να συμπαρασταθεί και να στηρίξει όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες που επλήγησαν από τη θεομηνία με άμεσα μέτρα όπως η αναστολή πληρωμής φορολογικών, ασφαλιστικών και δανειακών υποχρεώσεων καθώς και με άμεση οικονομική στήριξη για την αποκατάσταση και επανέναρξη των επιχειρήσεών τους.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Ανάδειξη αναδόχων για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των κτιριακών εγκαταστάσεων και των εξωτερικών χώρων του ΤΕΙ δυτικής Ελλάδας στις εγκαταστάσεις του στις πόλεις ΠΑΤΡΑ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΝΤΙΡΡΙΟ, ΑΙΓΙΟ, ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΜΑΛΙΑΔΑ, από 15-12-17 μέχρι 31-1-18 με κριτήριο κατακύρωσης, τη χαμηλότερη τιμή, ανά πόλη.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter