Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Υπενθύμιση Υποβολής Βεβαιώσεων Περαίωσης των Σεμιναρίων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και Προσκόμισης Ασφάλισης της Επαγγελματικής Ευθύνης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Αγρίνιο, 12 Φεβρουαρίου 2020

 

Υπενθύμιση Υποβολής Βεβαιώσεων Περαίωσης των Σεμιναρίων

Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

 και Προσκόμισης Ασφάλισης της Επαγγελματικής Ευθύνης

 

Καλούνται, όσοι εκ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών έχουν κλείσει τον κύκλο σεμιναρίων επαναπιστοποίησης γνώσεων 75 ωρών της πρώτης πενταετίας (2015-2019), να προσκομίσουν στο Επιμελητήριο έως τις 31/03/2020 τις αντίστοιχες βεβαιώσεις περαίωσης.

Καλούνται, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να προσκομίσουν στο Επιμελητήριο έως τις 31/03/2020 Βεβαίωση ασφάλισης της επαγγελματικής αστικής ευθύνης, ή οποιαδήποτε άλλη ανάλογη εγγύηση της αστικής ευθύνης που προκύπτει από επαγγελματική αμέλεια, ή βεβαίωση της ασφαλιστικής επιχείρησης επ’ ονόματι της οποίας ενεργείτε ή από την οποία έχετε εξουσιοδοτηθεί να ενεργείτε, από την οποία να προκύπτει ότι η εν λόγω ασφαλιστική επιχείρηση έχει αναλάβει πλήρως την επαγγελματική αστική ευθύνη για τις ενέργειές σας.

Διευκρινίζουμε ότι, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από τούδε και στο εξής θα πρέπει να προσκομίζουν στο Επιμελητήριο εντός του πρώτου τριμήνου του έτους που έπεται της ολοκλήρωσης των σεμιναρίων επαναπιστοποίησης γνώσεων τους, τις αντίστοιχες βεβαιώσεις περαίωσης καθώς και ασφάλιση της επαγγελματικής αστικής ευθύνης ως προϋπόθεση διατήρησης της εγγραφής στο ειδικό μητρώο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (βλ. άρθρα 21, 22 και 23, Ν.4583/2018).

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμέτοχη σε Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης που υλοποιεί η ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter