Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

🌱 ΑΓΡΟΑΝΕΛΙΞΗ – Farm2Product


🌱ΑΓΡΟΑΝΕΛΙΞΗ 2022

Farm2Product

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης αγροδιατροφικών επιχειρήσεων επιστρέφει!

    ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΩΣ ΤΙΣ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ  

Το πρόγραμμα «Αγροανέλιξη» επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά! Ο νέος κύκλος με τίτλο «Farm2Product» δίνει φέτος την ευκαιρία σε 10 επιχειρήσεις τροφίμων να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν μέσα από ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης διάρκειας επτά μηνών!


🌱Αν είστε πολύ μικρές ή μικρές μεταποιητικές επιχειρήσεις τροφίμων από όλη την Ελλάδα 

🌱Αν στόχος σας είναι να εξελίξετε τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα σας ή/και να δημιουργήσετε νέα διαφοροποιημένα προϊόντα βασισμένα στις ιδιαίτερες πρώτες ύλες της ελληνικής γης 

Τότε το πρόγραμμα αγροδιατροφικής επιτάχυνσης Αγροανέλιξη είναι για εσάς!  
Οι επιχειρήσεις, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά εργαστήρια, όπου θα λάβουν πρακτικές επιχειρηματικές γνώσεις, ερεθίσματα και καθοδήγηση αλλά και συμβουλευτική υποστήριξη από έμπειρα στελέχη της αγοράς βασισμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. 
    Περνώντας από μία διαδικασία αξιολόγησης της προόδου τους κατά το πρόγραμμα επιτάχυνσης, οι εταιρείες θα λάβουν οικονομική υποστήριξη έως 5.000€, με τις 2 επιχειρήσεις με τη μεγαλύτερη πρόοδο να εξασφαλίζουν υποτροφία για τη συμμετοχή τους στο πιστοποιημένο online πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης Agrifood Exports 360o που εξειδικεύεται στις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων.    

ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΔΩ
Προηγούμενο Περίληψη διακήρυξης διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια ««ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ M.X. (7/2022)» CPV : 33140000-3», για το Γενικό Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας, Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter