Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Έβγαλες το δωρεάν εισιτήριό σου για την ECDM Expo 2022; – ECDM Expo News.

Η μεγαλύτερη έκθεση για το
Ηλεκτρονικό Εμπόριο & την Ψηφιακή Διαφήμιση έρχεται στις 14 & 15 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο
 
Το γεγονός της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo SE 2022 (ECDM Expo SEE 2022) αναμένεται πιο δυναμική και ενδιαφέρουσα από ποτέ, με 100+ εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και πολλές παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν 60 ομιλητές, κορυφαία στελέχη εταιρειών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, στις 14 & 15 Μαΐου 2022.   Η διοργάνωση απευθύνεται σε επαγγελματίες του ηλεκτρονικού επιχειρείν, δηλαδή επιχειρήσεις που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, καθώς και κάθε επιχείρηση που διαφημίζεται στο διαδίκτυο.   Εκθέτες είναι εταιρείες που κατασκευάζουν ηλεκτρονικά καταστήματα, μεταφορικές εταιρείες, εταιρείες που ειδικεύονται στην online διαφήμιση, επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών, καθώς και επιχειρήσεις που παρέχουν όλες τις υπόλοιπες υπηρεσίες, που συμβάλλουν στην βελτιστοποίηση των πωλήσεων μέσα από το διαδίκτυο.   Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM EXPO SEE 2022 είναι δωρεάν.   Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση είναι μία δωρεάν εγγραφή.   
Στο κεντρικό διήμερο συνέδριο της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή δεκάδων διακεκριμένων ομιλητών από τη χώρα μας και το εξωτερικό, θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τάσεις, οι υπηρεσίες και τα προϊόντα για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στην post-COVID εποχή.   Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για το κεντρικό διήμερο συνέδριο είναι 200 ευρώ πλέον ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες του συνεδρίου.

Στην τιμή του εισιτηρίου για το συνέδριο συμπεριλαμβάνονται:
–  Συμμετοχή και στις δύο ημέρες του συνεδρίου
–  1 διάλειμμα για καφέ κάθε ημέρα
–  Υλικό συνεδρίου (συμπεριλαμβανομένης της τσάντας συνεδρίου και στυλό, σημειωματάριο)
–  Υπηρεσία παράλληλης μετάφρασης   Δείτε περισσότερα για τις παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις και όλες τις πληροφορίες για την ECDM Expo SE Europe 2022 στο επίσημο website: www.ecdmexpo.com   * H είσοδος στους χώρους της διοργάνωσης θα γίνεται σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα της περιόδου που θα πραγματοποιηθεί.
Προηγούμενο Ο Γενικός Οργανισμός Ελέγχου Εισαγωγών και Εξαγωγών (GOEIC) αποφάσισε αναστολή ή/και παύση εισαγωγών για προϊόντα από 814 ξένες εταιρείες με την δικαιολογία λήξης ισχύος των πιστοποιητικών ποιότητας.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter