Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Έκθεση και Φόρουμ ξένων ακινήτων MIPIF, Μόσχα (on-line, off-line).

Έκθεση και Φόρουμ ξένων ακινήτων MIPIF, Μόσχα (online, offline)

 Επιστολή – πρόσκληση (στην αγγλική) και την παρουσίαση σχετικά με την Έκθεση και Φόρουμ «Moscow International property Investment Events – MIPIF» που θα διεξαχθούν την περίοδο Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2021 στην Μόσχα.

Η ρωσική εταιρεία MIPIF, διοργανώνει τακτικά εκθέσεις ξένων ακινήτων. Λόγω της πανδημίας κάποιες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και διαδικτυακά αλλά και σε υβριδική μορφή. Την περίοδο Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2021 θα πραγματοποιηθεί ένα διήμερο διαδικτυακό Συνέδριο και Έκθεση (15-16 Σεπτεμβρίου), ένα διήμερο ζωντανό Φόρουμ και Έκθεση (19-20 Νοεμβρίου) καθώς και η 10ήμερη διαδικτυακή Έκθεση (11-21 Νοεμβρίου 2021)

Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης από την πλευρά των Ρώσων για ακίνητα στο εξωτερικό (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) και με σκοπό την προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού ελληνικών επιχειρήσεων, οι διοργανωτές της έκθεσης προτείνουν μια ειδική έκπτωση 10% από τις βασικές τιμές στις ελληνικές εταιρείες που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 15 Αυγούστου του τ.ε.

Σημειώνουμε ότι από 19 έως 25 Απριλίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή Έκθεση “Επενδύσεις στα ακίνητα και Άδεια Διαμονής στην Ελλάδα” (https://ingreece.property/) σε συνεργασία με τη ρωσική εταιρεία MIPIF.

Στην Έκθεση συμμετείχαν πάνω από 20 εταιρείες από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκαν 30 σεμινάρια από ειδικούς της ελληνικής αγοράς ακινήτων, και την επισκέφθηκαν πάνω από 10.000 επισκέπτες (επενδυτές, αγοραστές, επαγγελματίες της αγοράς). Κατά την διάρκεια της Έκθεσης ο επισκέπτης, κάνοντας την εγγραφή στην ιστοσελίδα, μπορούσε να αναζητήσει ακίνητα, και να περιηγηθεί στα διαδικτυακά περίπτερα των εταιρειών.

Πηγή: ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΟΣΧΑΣ

Σχετικά Αρχεία:

Προηγούμενο Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης της Δράσης «Ε-Λιανικό (Β’ Κύκλος)»_ Επιχορήγηση ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος, στις 28/07/2021 και ώρα 19.00.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter