Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Έκθεση “Domicatec”- Σαλόνι Δόμησης & Ανακαίνισης(5-8/3/2010)

Προς την τελική ευθεία οδεύουν οι διαδικασίες για την διοργάνωση της πρώτης μεγάλης διεθνούς έκθεσης για τη δόμηση στην Ελλάδα, στο νεότευκτο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, και το ενδιαφέρον ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων για συμμετοχή διαρκώς αυξάνεται.

Στηριγμένη στα υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα οργάνωσης η 1η DOMICATEC – Σαλόνι δόμησης & ανακαίνισης έρχεται να αλλάξει οριστικά και προς το καλύτερο το εκθεσιακό τοπίο της χώρας, προς όφελος του μεγάλου και δυναμικού κλάδου των κατασκευών.

 Η πρώτη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 8 Μάρτιου 2010 στο «Metropolitan Expo», στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και επιδίωξη της διοργανώτριας εταιρίας «T Expo», είναι να συγκεντρώσει εκεί τις εταιρίες που διαθέτουν όλα όσα απαιτούνται για την κατασκευή, την ανακαίνιση, τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση ενός κτίσματος με στόχο μια έκθεση η οποία για πρώτη φορά θα δίνει ολοκληρωμένη ενημέρωση στους επισκέπτες.

Κάτω από 4 βασικές κατηγορίες (Κατασκευές & υλικά – Συστήματα & δίκτυα – Επενδύσεις & Κουφώματα – Εξοπλισμός & διακόσμηση) θα συμμετέχουν εταιρίες δομικών υλικών και μηχανημάτων επεξεργασίας τους, διάθεσης και εγκατάστασης συσκευών και συστημάτων θέρμανσης, κλιματισμού, επικοινωνίας, ασφάλειας και διαχείρισης υδάτων, ειδών μπάνιου, κήπου και οικιακού εξοπλισμού, κουφωμάτων, μονώσεων, χρωμάτων, μεταλλικών κατασκευών, υλικών και εφαρμογών οικολογικής δόμησης, προκατασκευών, εργαλείων, λογισμικών κ.ά.

Σε περίοπτη θέση και υπό τον τίτλο «Πανόραμα Μαρμάρου» θα υπάρχουν συγκεντρωμένες οι μεγαλύτερες εταιρίες ξόρυξης, επεξεργασίας, σχεδίασης, εφαρμογών και διάθεσης της πέτρας που έγινε συνώνυμη με τη χώρα μας και την ιστορία της.

Στο πλαίσιο της «DOMICATEC – Σαλόνι Δόμησης & Ανακαίνισης», προγραμματίζονται μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις όπως συνέδρια φορέων του χώρου, επιστημονικές ημερίδες και ειδικές παρουσιάσεις προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρίες που συμμετέχουν ως εκθέτες.

   Περισσότερες πληροφορίες στο web site: www.domicatec.gr.

Προηγούμενο 5η Διεθνής Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC ’10 (21-24) Οκτωβρίου 2010.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter