Ωράριο: Δευ - Παρ 8.00 πμ - 15.00 μμ

Έρευνα κοινωνικής αποδοχής έργων ΑΠΕ στην Αιτωλοακαρνανία.

Η “Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Riverview Project” διεξάγει μια έρευνα σχετικά με την κοινωνική αποδοχή των ΑΠΕ στην Αιτωλοακαρνανία και το πως επηρεάζεται η στάση των τοπικών κατοίκων από τα ανταποδοτικά οφέλη και την πιθανή συμμετοχή τους σε έργα ενεργειακών κοινοτήτων.

Η έρευνα είναι βασισμένη σε ερωτηματολόγιο, είναι ανώνυμη, θα διαρκέσει όλο το Φεβρουάριο και αποτελεί εθελοντική πρωτοβουλία των μελών του Κοινωνικού μας Συνεταιρισμού και μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία.

Παρακαλείστε όπως συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο για να αποτυπωθεί η άποψη των επιχειρήσεων καθώς και των κατοίκων/πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας σχετικά με την ανάπτυξη έργων ΑΠΕ και αποθήκευσης ενέργειας τοπικά.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για διερευνητικούς σκοπούς και θα παρουσιαστούν το καλοκαίρι του 2023 σε εκδηλώσεις που αφορούν την Βιώσιμη Ανάπτυξη του τόπου.

Ακολουθεί σύνδεσμος σχετικής ανακοίνωσης της “Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας Riverview Project” στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://riverviewproject.gr/event/ereuna-ape-aitoloakarnania/

και link ερωτηματολογίου (υπάρχει κ στην ανακοίνωση):

https://forms.gle/sfXwbgr1F7EbdA52A

Προηγούμενο Επιτροπή Ανταγωνισμού: Κατευθυντήριες γραμμές για την αντιμετώπιση μονομερούς συμπεριφοράς από επιχειρήσεις.

Για την εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας ή επισκεφθείτε μας

Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Παπαστράτου 53 & Σμύρνης Τ.Κ 30131, Αγρίνιο

Περιφερειακά Γραφεία

- Ι.Π. Μεσολογγίου -
Φ. Κατάσου & Μ. Μακρή,
T.K. 30200
- Ναύπακτος -
Αθηνών 26, Τ.Κ. 30300
- Αμφιλοχία -
Χαβίνη 120, Τ.Κ. 30500
- Βόνιτσα -
Μακαρίου Κύπρου,
Τ.Κ. 30002
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
07:30 πμ – 15:30 μμ

Newsletter